Det är så mysigt att se storbarnen helt uppslukade i gemensam lek. Imorse störtade de in i sovrummet för att visa en fisk de pysslat tillsammans när de just vaknat. Av en gammal fjärrkontroll, massa pärlor och lite eldsflammor från playmobil-lådan.

De bygger kojor, skjuter pilbåge, leker med lego och klär ut sig. Storebror lär lillebror att klättra upp i pilträden. Visar grenarna man ska klänga på för att få fäste. De gungar i slänggungan och leker på stora stenen och har så många egna fantasivärldar – som den påhittade Zorbidorbi-planeten – där de bestämmer allt. De sover till och med i samma säng på nätterna.

Visst ryker de ihop ibland. Det behöver man inte fästa sig så mycket vid. Mellan varven bråkade jag och min syster fruktansvärt under uppväxten. Idag står vi väldigt nära varandra – kanske finns där ett samband? Den man är riktigt nära är det oundvikligt att bråka med.

Den här bilden knäppte jag i smyg idag. Jag bakade bullar och barnen låg tillsammans i soffan och lyssnade på barnprogram på radio. Fantasiresan.

Tänk att ha en bror. Vilken gåva.