Brunt och blått är fint och flott

Hjälp vad många som kommenterade på förra blogginlägget. Så roligt att flera kände igen sig och ville dela sina egna tankar. Sånt gör mig så glad. Tack för det!

Nu borde jag egentligen gå och lägga mig men sticker emellan med en dagens outfit såhär i elfte timmen…

Som jag använt väskan och skorna jag köpte begagnade i Alingsås i början av sommaren. De lyfter alla outfits. Som den här Zaraklänningen med några månader på nacken.

Brunt och blått – varmt och kallt. Så fint tillsammans. Kontrastverkan är alltid lika effektfullt. Tycker faktiskt att blått nästan jämt är vackrast ihop med brunt. Kolla bara i mitt matrum hur effektfullt det är med bruna möbler mot blå tapet.

Och nu är jag så vansinnigt glad för nu är min systers familj här på besök. Kusinerna har världens hålligång medan vi vuxna sitter uppe sent och äter torkat renkött, pratar strunt och spelar Kinaschack. Dessutom verkar vädret ändra sig från otäckt kallt till sköna 20-23 grader. Mer önskar jag mig inte just nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Brunt och blått är fint och flott”

  1. Så roligt att du också tycker om den kombon, som också var mitt förslag till färgsättning på kommande miss Clarity höstklänningar 😄

  2. “Det bruna” är ju egentligen naturfärger, trä, läder osv. Det passar oftast till det mesta. Jag har själv naturfärger/material som grund och sen kan man växla om med andra färger till och följa årstider och traditioner som tex jul, midsommar, vår sommar, höst osv.

  3. Så sant! Har tittat runt i mitt “blåa” hem. Och visst stämmer det att brunt går väldigt bra ihop med blått (och även rostrött).

    Jag har aldrig tänkt på det förrut. Men visst är det som i naturen, varma jordfärger och stammar som möter blå himmel och gröna blad (gula och röda på hösten).

    Tänker att det är rofyllt på de platser i mitt hem där det blåa möter det bruna, som vårt vardagsrumsbord i grova bruna brädor mot den blåa soffan och den bruna kökssoffa i furu mot de blåa tapeterna.

    Tänkte innan denna texten att jag skulle köpa nya gröna kuddar till vardagsrummet. Men inte längre, nu ser jag fram emot att hitta några bruna, gärna med lite rostig nyans.