Hjälp vad många som kommenterade på förra blogginlägget. Så roligt att flera kände igen sig och ville dela sina egna tankar. Sånt gör mig så glad. Tack för det!

Nu borde jag egentligen gå och lägga mig men sticker emellan med en dagens outfit såhär i elfte timmen…

Som jag använt väskan och skorna jag köpte begagnade i Alingsås i början av sommaren. De lyfter alla outfits. Som den här Zaraklänningen med några månader på nacken.

Brunt och blått – varmt och kallt. Så fint tillsammans. Kontrastverkan är alltid lika effektfullt. Tycker faktiskt att blått nästan jämt är vackrast ihop med brunt. Kolla bara i mitt matrum hur effektfullt det är med bruna möbler mot blå tapet.

Och nu är jag så vansinnigt glad för nu är min systers familj här på besök. Kusinerna har världens hålligång medan vi vuxna sitter uppe sent och äter torkat renkött, pratar strunt och spelar Kinaschack. Dessutom verkar vädret ändra sig från otäckt kallt till sköna 20-23 grader. Mer önskar jag mig inte just nu!

Liknande skor matchar mina blå ben