IgÄr kvÀll hade jag en sÀrdeles trevlig kvÀll. Jag traskade hem till Stina för SyjÀntornas första syjunta.

En sĂ„n bra idĂ© av Stina att ses och handarbeta. Laga trasiga plagg, fĂ€sta knappar eller stoppa strumpor. Har sĂ„ mĂ„nga plagg som ligger oanvĂ€nda för att jag inte hunnit eller orkat laga dem. Att avsĂ€tta tid för sĂ„nt varannan vecka – samtidigt som man fĂ„r fika gott och smĂ„prata med sina vĂ€nner – det Ă€r genialiskt.

Fast jag har inte bara tÀnkt laga klÀder. Först och frÀmst vill jag fÄ sticka! Stina fick lÀra tvÄ ringrostiga stickare hur man egentligen gör. Och jag siktar pÄ att göra ett hÀrliga tjocksockar till vintern. SÄ fort jag bara lÀrt mig att fÄ ordning pÄ avigan och rÀtan. Eh.

Den koncentrerade minen hos nÄgon som försöker lÀgga upp lagom hÄrda maskor.

Blev inspirerad av Stinas fina Lovikkavantar. Samt grÀmer mig över att jag aldrig tog vara pÄ slöjdlektionerna och lÀrde mig lite mer. Nu fÄr det bli ordning med den saken!