Jag tog fram kameran och dokumenterade lite sporadiskt vad som hände i helgen. Häng med!

Jag bakade säsongens första lussekatter. Brukar bli några omgångar.

Så mysigt att ha i frysen och värma upp i ugnen när barnen kommer från skolan eller man får oväntat besök. Doftar nybakat!

Jag julpysslade med barnen.

Ska visa sedan vad som blev!

Det har utbrutit snöbollskrig och byggts snöborgar

Och en lucia av snö. Så otroligt tjusigt!

Eftersom vi inte har matlag nu har jag haft abstinens efter att få träffas. Så vi drog ihop en grillunch vid sjön.

Är förresten så glad över min fina fjällrävenjacka jag fått i födelsedagspresent av Jakob. Och loppade ullkoftan och de hemstickade vantarna jag köpte i Jokkmokk i höstas.

Vi satt på behörigt avstånd från varandra och grillade vår egna medhavda matsäck.

Gick finfint! Så här får vi försöka umgås mer i vinter med alla nära och kära. I termosbrallor vid någon grillplats i naturen.

När vi kom hem från utflykten var jag och de yngsta barnen så nedkylda att vi kröp ner i ett ångande, skållhett bad. Trots en timmes badande kunde jag inte få upp värmen. Gick och huttrade ända tills läggdags. Helt klart dags att ta fram varmare vinterkläder!

Och det var lite sånt som jag fyllde helgen med. Hoppas ni också hade fina, vilsamma dagar. Resten av veckan kommer jag ägna åt att få färdigt olika samarbeten inför jul, förbereda för SVT-sändningen på söndag och skapa lite mer julinspiration här på bloggen!