Nu ska ni få höra någonting VÄLDIGT roligt. Tack vare det fantastiska gensvaret på vår 1a adventssändning av Susannes skafferi har vi nu fått möjligheten att fortsätta fram till jul. SVTs chefer liksom bara vände på en femöring och bestämde sig för att göra plats för mer. Så fram till jul kommer vi sända SEX AVSNITT av Susannes Skafferi. Med underbara Susannes som kockande programledare och jag som pysslar och skapar julstämning. Den här gången håller vi till i Tegs Byagård och jag vågar lova härlig stämning och vackra miljöer!

Nu kommer allt dessutom sändas i SVT så att vi når ut också till de som inte har vana inne att se på SVT-play. Men precis som förut kan du kommentera och interagera med oss via DUO-appen! Jag kommer såklart också lägga upp alla avsnitt här på bloggen så att ni kan se direkt från bloggen.

Susanne och jag är så otroligt pirriga och lyckliga över den här möjligheten. Om ni bara visste! Tack för peppen genom allt

Så här sänder vi Susannes Skafferi i SVT1, SVT Play och Duo-appen: 

Måndag 14/12 – Torsdag 17/12
09:45 – 11:15


Tisdag 22/12 – Onsdag 23/12
10:35 – 12:05