Det senaste året har jag funderat över bloggen och hur mycket tid den egentligen ska få ta. Svaret är MYCKET MER! Av allt jag gör tycker jag nämligen att bloggen är roligast. Och ju mer kärlek och tid jag lägger på den desto roligare och bättre blir det.

Min blogg finansieras ju av annonsintäkter. Det är jag glad över eftersom annonser möjliggör att jag kan vara ambitiös kring bloggens innehåll. Och jag har många roliga planer för bloggen de närmsta åren! Men för att kunna lägga mer tid på bloggens innehåll och våga tacka nej till andra jobb så kommer jag nu på prov att införa bannerannonser.

Jag kommer använda mig av något som kallas programatiska annonser. Det betyder att annonserna som visas är olika för alla som klickar in här och att de baseras på vad man surfat på tidigare. Den här typen av annonser finns redan på i stort sett alla andra bloggar och på tidningar som DN, Elle och Femina. Så det är egentligen inga konstigheter förutom att det är nytt för just min blogg.

Jag har dock valt att spärra företag som sysslar med bland annat nätcasinon, snabblån, bantning, skönhetsoperationer och alkohol. Så den typen av annonsörer ska inte synas här. Men det finns tyvärr sätt som oseriösa företag kan lura annonssystemet på, så att deras reklam smiter igenom. Det är inte vanligt men jag vill undvika det till varje pris. Därför ber jag dig som läser – om du mot förmodan någon gång ser en sådan annons på bloggen – lämna en kommentar om vilket företag det gäller. För då kan jag snabbt som attan spärra deras annons.

Nu håller jag tummarna för att detta ska funka bra och att bannerannonseringen ska frigöra arbetstid som jag kan lägga på den här platsen som jag älskar!