Hjälp vad kallt det är ute! Min hud är verkligen torr som fnöske den här årstiden. Den spricker, kliar, irriterar och flagar. Jag får ge mig själv smörj för jämnan för att stå ut. Är det fler som upplever samma sak i slutet av en lång vinter?

Vill då tipsa om ACO Cano+ Moisturizing body spray. Lättapplicerad och smidig tack vare spraykorken! Funkar för hela kroppen, lindrar klåda och återfuktar torr hud. Jag brukar spraya storbarnen också innan de går till skolan. Så har huden ett bra skydd när de ofrånkomligen blöter ner sig under uteleken.

När det är som värst använder jag mina receptbelagda, starka krämer på eksemen. Men det är också superviktigt att förebygga irritationen i tid. Jag smörjer med Cano+ morgon och kväll och fyller på under dagen direkt mina händer har blivit fuktiga. Och eftersom jag smörjer så mycket är det viktigt att salvan är kladdfri och snabbt sjunker in i huden. Och det är Cano+ verkligen!

Just nu får du 3 hudvårdsprodukter från ACO till priset av 2 på Apoteket, gäller ej läkemedel. Och kom ihåg att det här är en medicinteknisk produkt – så läs bipacksedeln noggrant innan användning.