Hej pÄ dig. Hur Àr fredagskÀnslan? Min Àr hÀrlig! Har jobbat som en tok hela veckan och igÄr kvÀll var jag nÀra lipen av frustration och trötthet. Men tÀnk vad en god nattsömn kan göra för humöret?!

Det kĂ€nns som att diverse proppar nu börjar lösas upp efter att saker och ting stĂ„tt stilla. Mail har gĂ„tt ivĂ€g, papper har kommit pĂ„ plats, köksrenoveringen gĂ„r framĂ„t varje dag – nu Ă€r elektrikern hĂ€r och kopplar in kylskĂ„p och frys. LĂ€ngtar tills jag fĂ„r visa er mer. Sneglar in i köket varje dag (man kan knappt gĂ„ dĂ€rinne för allt brĂ„te) och funderar pĂ„ om det inte Ă€r orimligt? Ska jag verkligen fĂ„ HA det sĂ„ hĂ€r fint? Gud som jag ska laga mat sedan nĂ€r detta Ă€r klart! NĂ€sta vecka lovar jag att visa en sneak peek.

Vad annars dĂ„? Jo storbarnen ska ha fredagsmys hos varsin kompis. SĂ„ vi Ă€r ensamma hemma med Ulf som lĂ€gger sig vid 18.30. Vad ska vi göra sedan? Är det sĂ„ hĂ€r livet ska vara nu? Jag sĂ€ger charkbricka i röran, nĂ„gra avsnitt av Lupin och sedan tidig kvĂ€ll för mig som behöver sova ikapp en hel veckas trötthet.