Den hĂ€r smoothien gör jag ganska ofta. KrĂ€mig, len, sötsyrlig och mĂ€ttande. Jag har inga fasta proportioner direkt utan jag jobbar mer pĂ„ en höft. Först hĂ€ller jag ner lite sockerfri vaniljkvarg (Arlas Ă€r godast). Sedan adderar jag en brun banan. DĂ€refter snör jag ner nĂ„gra nĂ€var tĂ€rnad, fryst mango. Brukar köpa ICA Basics som Ă€r billig och passar till att mixas (bitarna Ă€r lite fula och ojĂ€mnt stora). Sedan hĂ€ller jag ner en skvĂ€tt vatten. Kanske lite pressad apelsinjuice om jag orkar ordna det. Sedan kör jag alltihop pĂ„ högsta effekt tills mangon Ă€r mixad och klar och smoothien len och fluffig. Slutligen dricker jag upp den! Smakar lite som mangolassie tycker jag. Perfekt frukost till mig eller som mellis till hungriga barn! Adderar man mer fryst mango blir den tjockare – nĂ€stan som glass och lĂ€mpar sig dĂ„ bĂ€st att Ă€ta med sked!