Fjorton bilder av kĂ€rlek den fjortonde februari. Året som har gĂ„tt – som pĂ„ grund av pandemin och sedan vaccin prĂ€glats av Ă„terseenden, Ă„terupptaget umgĂ€nge och glĂ€djen att fĂ„ komma riktigt, riktigt nĂ€ra varandra igen.

Att Äterförenas med gammor efter att hon blivit fullvaccinerad. Trodde aldrig barnen skulle sluta kramas eller sitta nÀra. Vi skÄlade i champagne för Pfeizer, Moderna och livet!

Kompiskram pÄ ValborgsmÀssoafton. Inget firande i byn men likvÀl pÄ Albin och Ulrikas gÄrd. Barnen byggde hinderbanor och vi vuxna sjöng stÀmsÄng och eldade granris.

Jakob som hÄller gammors hand sÄ att hon inte ska halka nÀr hon ska bada isvak. En tradition hon hÄllit i under mÄnga herrans Är.

LÀsa saga med lillebror som viker sig som en fÀllkniv nÀr Hokka kittlar honom.

En av vÄrens första trÀdgÄrdsfikan. TrÀffa faster Johanna igen som Àntligen kunnat komma upp frÄn Malmö.

Trösta ilsken tvÄÄring, smeka glad sexÄring och njuta av solen pÄ en och samma gÄng. Att utstrÄla (och hÀrbergera) tretton olika kÀnslor samtidigt Àr nÄgot man fÄr övar pÄ med mÄnga barn.

NÄgot av det första jag gjorde nÀr alla var vaccinerade var att dra till farmors hus och umgÄs med slÀkten nÄgra dagar. Jag stoppade in dem i bilen och körde en sightseeing runt byarna och de fick peka ut varenda hus, stig och gÄrd för mig och Anna. NÄgra av livets finaste dagar! HÀr fikar vi i vÄrsolen vid den gamla badplatsen, med min kÀra faster Inger, pappa, syrra och farbror Lars.

En hammock full med vÀnner och jag stod i köksfönstret och tjuvkikade. Det hÀr var drömbilden nÀr vi köpte hus pÄ landet och jag förestÀllde mig en stor, stökig familj och alla deras kompisar.

Återse gammelmoster Mia för första gĂ„ngen under hela pandemin

Och krypa tÀtt intill sin morfar man inte trÀffat pÄ över ett Är men ÀndÄ Àr fullkomligt pÄ det klara med Àr ens allra kÀraste morfar.

Fira mosters födelsedag med tÄrta pÄ sÀngen och kram-attack!

Titta djupt och trosvisst in i ögonen pÄ en matlagspappa.

Första fascinerande mötet med nya matlagsbarnet. För tidigt född och liten som en sparv.

– Hej, vi ska ta hand om dig!

Folke som aldrig ville slÀppa taget.

Ligga i en snödriva med sin pappa och bli hissad mot himlen.