IkvÀll gÄr ögonen i kors av trötthet. Har varit inne i stan pÄ SVT-huset och roddat för morgondagens sÀndning av Susannes Skafferi. Det blir sÄ fint men som vanligt Àr det sÄÄÄ mycket nerver. KÀnner mig alltid irriterad och arg dagarna innan sÀndning tills jag kommer pÄ att det Àr nervositet.

Min pĂ„skaftonsklĂ€nning (hemma – ej i tv) blir den hĂ€r gula drömmen jag köpte i New York 2017 men som av oklar anledning hamnade hos min syster och sedan legat i hennes kĂ€llare sedan dess. Vi hittade igen den nĂ€r jag hjĂ€lpte henne rensa i vintras.

SÄ vansinnigt raffig med volangerna och det glansiga, mönstrade tyget.

Den hÀr tiden imorgon ligger jag förhoppningsvis i soffan och kÀkar godis och pustar ut efter kraftprovet att sÀnda live i fyra timmar. FinklÀnningen har Äkt av vid det laget och istÀllet sportar jag sÀkert pyjamas och tjocksockar. Tanken pÄ hur nöjd och utpustad jag kommer vara fÄr bli min mÄlbild.

Men nu – dags skönhetssömnen. LĂ€ngtar efter att fĂ„ sĂ€nda!

LĂ„ngsamt frukost i udda tjocksockar

Tjofsar runt i tjocksockar