Finns det nÄgot som Àr mer chict Àn att ha kavajen eller koftan hÀngande ovanpÄ axlarna istÀllet för med armarna itrÀdda? Jag kommer osökt att tÀnka pÄ Joan i Mad Men.

Inte sÄ praktiskt. Men nÀr har det praktiska nÄgonsin varit en bevekelsegrund för mig?

Den hÀr outfiten hade jag i alla fall pÄ mig igÄr nÀr jag var inne i stan och hade redaktionsdag med Erica. Sekreterar-chic. En synnerligen lÀmplig outfit för en dag av sÄdant slag.

Vi utvĂ€rderade sommarbloggandet och drog upp planer för hösten och det kĂ€ndes bĂ„de kul och vĂ€ldigt pirrigt. Jag har nĂ€mligen tackat ja till nĂ„gra riktigt mĂ€ktiga jobbförfrĂ„gningar och nu gĂ€ller det bara att fĂ„ styrsel pĂ„ allt annat som ska ske…

Det gĂ€ller att passa pĂ„ med pumps och bara ben och sĂ„nt sĂ„ lĂ€nge det bara gĂ„r. HĂ€r i VĂ€sterbotten har det redan börjat kĂ€nnas lite kallt…

Kjolen Àr en av de svarta pennkjolarna frÄn detta inlÀgg. Och blusen köpte jag pÄ en secondhand affÀr i Göteborg i vÄras. Koftan Àr frÄn Zaras rea. Skorna Àr köpta begagnade. Det ena armbandet har jag Àrvt av farmor och det andra har jag fÄtt av syrran. Och sÄ var det med det!

Men nu Àr det slutbloggat. För jag ska alldeles strax dra pÄ matlag. Ser fram emot att Àta nÄgon annans mat och inte hjÀlpa till med disken!