PÄ gÄrdagens inlÀgg dÀr jag beklagade mig över min dÄliga dag skrev signaturen Lisa

Men gud! TrÀna i skogen och jobba hemifrÄn, du behöver ju inte in till stan för att jobba. Du har inget jobb dÀr. Verkar som om det du sörjer mest Àr att du inte hann gÄ pÄ stan o visa upp din loppisoutfit som du planerat i över en vecka. Att du inte fick motta nÄgon trÄnande blick av nÄn liten herre pÄ caféet kanske? Allt det dÀr stöket och böket för en timme pÄ gymmet. Ni har ju för fan gym i byn o trÀna sjÀlv borde du kunna redan.

Det Àr sÀllan man lÀser sÄdana rasande och vÀlformulerade förolÀmpningar. Jag brast ut i ett flatgarv och sedan ringde jag min syster som skrattade lika högt. Och pÄ kvÀllen skrattade matlaget och tyckte att det var ovanligt vÀlfunnet.

För att lugna Lisa kan jag bara berÀtta att jag inte alls var ledsen över att gÄ miste om att visa upp min sedan lÀnge planerade loppis-outfit.

Jag gick nÀmligen en svÀng pÄ stan innan jag Äkte hem. HÀmtade ut linser och köpte kontorsmaterial. Och dÄ fick jag visa upp mig i all min hÀrlighet.

Vilka ben! Vilken pondus! Vilken nÀsa i vÀdret! Ni mÄ tro att herrarna trÄnade.

Om Lisa sjÀlv aldrig upplevt nÄgot sÄdant vill jag varmt rekommendera det. SÀtter guldkant pÄ vilken skitdag som helst.

Kavaj en loppad vintagekavaj frÄn Lund & Lund (hÀr finns ett lÀngre inlÀgg om detta fynd!)

Kjol och örhÀngen second hand

Sidenblus och vÀska har jag fÄtt Àrva av syrran

KÀngor frÄn Flattered men funna pÄ en second hand