På gårdagens inlägg där jag beklagade mig över min dåliga dag skrev signaturen Lisa

Men gud! Träna i skogen och jobba hemifrån, du behöver ju inte in till stan för att jobba. Du har inget jobb där. Verkar som om det du sörjer mest är att du inte hann gå på stan o visa upp din loppisoutfit som du planerat i över en vecka. Att du inte fick motta någon trånande blick av nån liten herre på caféet kanske? Allt det där stöket och böket för en timme på gymmet. Ni har ju för fan gym i byn o träna själv borde du kunna redan.

Det är sällan man läser sådana rasande och välformulerade förolämpningar. Jag brast ut i ett flatgarv och sedan ringde jag min syster som skrattade lika högt. Och på kvällen skrattade matlaget och tyckte att det var ovanligt välfunnet.

För att lugna Lisa kan jag bara berätta att jag inte alls var ledsen över att gå miste om att visa upp min sedan länge planerade loppis-outfit.

Jag gick nämligen en sväng på stan innan jag åkte hem. Hämtade ut linser och köpte kontorsmaterial. Och då fick jag visa upp mig i all min härlighet.

Vilka ben! Vilken pondus! Vilken näsa i vädret! Ni må tro att herrarna trånade.

Om Lisa själv aldrig upplevt något sådant vill jag varmt rekommendera det. Sätter guldkant på vilken skitdag som helst.

Kavaj en loppad vintagekavaj från Lund & Lund (här finns ett längre inlägg om detta fynd!)

Kjol och örhängen second hand

Sidenblus och väska har jag fått ärva av syrran

Kängor från Flattered men funna på en second hand