I torsdags skulle egentligen damerna ha friserats. Lille PÀrsson, Jeff och Hans ska ju bli korthÄriga. Men det regnade (och regnar fortfarande) sÄ mycket att vi fÄtt skjuta upp det.

Om man bortser frÄn de förÀndrade frisörplanerna har det kÀnts skönt med regnet. Det har varit sÄ vansinnigt torrt i september och naturen behöver fyllas pÄ.

Ullen som vi fÄr ska jag spara som tÀckmaterial till odlingen nÀsta vÄr. Men lite ska jag tvÀtta upp sÄ att Bertil kan tova av. Han Àr sÄ intresserad av alla sorters hantverk. Och sjÀlv skulle jag ocksÄ behöva frÀscha upp mina tovningskunskaper en aning. NÄgon som har förslag pÄ ett enkelt projekt för oss att göra ihop? Kan sulor till vinterskorna vara bra? Eller Àr det för svÄrt?

Denna helg har vi fullt upp med bestyr. Jag ska putsa och sÀtta i innerfönsterna, stÀda i köket och rensa i groventrén en svÀng. Jakob ska stÀda pÄ gÄrden och försöka hinna bygga ett hus Ät fÄren. Vi har mycket som behöver fixas och som ni hör Àr det idel roligheter pÄ schemat. Fattar bara luskamning pÄ detta sÄ Àr vÄr weekend komplett!