NÀr jag verkligen inte har nÄgon som helst matinspiration brukar jag göra mack-middag. Och Ànnu har jag aldrig hört nÄgon klaga pÄ det upplÀgget. NÀstan sÄ man börjar fundera pÄ att skrota varma middagar helt och hÄllet? Hade man bott sÄ till att det fanns ett riktigt bageri med ett trevligt utbud hade det förstÄs varit Ànnu bÀttre. Men det hÀr brödet rÀcker ganska lÄngt.

Butiksbakad baguette, lite olika pĂ„lĂ€gg – salami, mozzarella, vanlig ost, paprika, tomat, gurka, salladsblad, rostad lök eller fĂ€rsk. Ja vad man nu har lust med. SĂ„ skĂ€r man upp och lĂ€gger fram det lite trevligt och sĂ„ fĂ„r alla i familjen plocka vad de sjĂ€lva vill.

Min mest krĂ€snas unge tar enbart bröd och doppar i olivolja och salt och det funkar det med. Ännu har han inte fĂ„tt skörbjugg eller svultit ihjĂ€l.