MĂ„ndagens outfit nĂ€r jag jobbade i stan var en riktig fĂ€rgexplosion. SĂ„ snyggt med orangerött och lila ihop – det sprakar liksom.

Min flera Är gamla Otherstories-kappa frÄn 2016 hÄller fortfarande stilen.

Köpte dÀremot den tunna polon frÄn Lindex i vintras. Tricket med trikÄ tycker jag Àr att gÄ upp nÄgon storlek. Den hÀr tröjan Àr till exempel i storlek XL vilket ger lite sladdermÄn sÄ att den inte kryper in i vartenda BH-veck pÄ ryggen. Generellt (och det har jag lÀrt mig av syrran) blir det ofta snyggare om man vÀljer en storlek större av de flesta överdelar. För dÄ finns det lite extra tyg i plaggen som gör att man kan knyta och snurra, köra lager pÄ lager och bygga volym pÄ ett annat sÀtt. Problemet Àr dock att mÄnga kedjor har sÄ snÄl storlekssortering frÄn första början. Drar man redan deras största storlekar finns inte nÄgra plagg i större storlek att tillgÄ. HÀr finns klar förbÀttringspotential!

Kjolen har jag fÄtt Àrva av syrran, skorna gamla frÄn Zara, halsbandet loppat, kappa Otherstories, tröja Lindex