Sticker in med ett litet hej frÄn mig, eftersom jag tillfÀlligt rÄkar ha internet. Har inte kunnat uppdatera bloggen frÄn resan för arbetsdagarna har varit lÄnga och internet dÄligt. Men i fredags kvÀll sa vi hejdÄ till LÀkarmissionen efter nÄgra omtumlande dagar och sÄ reste jag och Bertil vidare. Först hem till vÄra vÀnner som bor i Addis och nÀsta morgon ivÀg för att tillsammans företa en resa söderut. Upp i bergen för att vandra mellan byar pÄ 3600 meters höjd.

Vi har sovit hos lokalbefolkningen, levt pĂ„ injera, gomen, enset och ayib. Deltagit i otaliga kaffeceremonier och spanat pĂ„ apor och leoparder (det senare utan framgĂ„ng). Vi har gĂ„tt genom regnskogsliknande natur och badat i klara floder. UtrĂ€ttat vĂ„ra behov i hĂ„l i marken och vilat i skuggan av akaciatrĂ€d. Ätit allting med hĂ€nderna och otroligt nog klarat oss helt frĂ„n magont. Och livet Ă€r sĂ„ Ă€ventyrligt och vackert och rikt att jag inte vet hur jag ska fĂ„ ner det pĂ„ prĂ€nt. Är bara sĂ„ tacksam över vad jag fĂ„r uppleva!

Den hÀr bilden tog jag en tidig morgon nÀr jag pÄbyltad till max sÄg soluppgÄngen utanför det lerhus dÀr vi övernattat. Och om inte allt för lÀnge vaknar jag hemma i min egen sÀng igen. Hörs dÄ.