Jag njuter av att vara hemma i mitt eget igen. Inte för att det Ă€r sĂ€rskilt lugnt – för det Ă€r det inte – men för att det Ă€r mitt. IgĂ„r rivstartade jag hemkomsten med att leverera utkast pĂ„ samarbeten och skickade sedan in tvĂ„ synopsis till mina nya böcker som jag ska börja skriva pĂ„. Fredagen inledde jag med ett trĂ€ningspass styrka och sedan ett med kondition. DĂ€refter har jag suttit i olika intervjuer relaterade till min bok. Och sĂ„ fick jag precis höra den fantastiska nyheten om att Underbara Vinter Ă€r den mest sĂ„lda fackboken i Sverige just nu. Wow!

IkvÀll har vi middagsgÀster, imorgon ska jag vila och ta det lugnt och pÄ söndag Àr det gudstjÀnst i byns bönehus. DÄ ska jag sjunga solo men ocksÄ dela nÄgra ord jag bÀr pÄ. Det ser jag mycket fram emot! Folke ska Àven han vara med och sjunga i kören och det blir kul. KÀnns viktigt att fÄ göra nÄgot fint och positivt som by, nÀr vÀrlden Àr sÄ mörk och otrygg.

PĂ„ mĂ„ndagen Ă€r det fler intervjuer, sedan poddinspelning med Malin och pĂ„ tisdag Ă„ker jag till Stockholm med morgontĂ„get. Jag ska ha uppstartsmöte med Lotta KĂŒhlhorn och förlaget om mina nya bokprojekt. Sedan ska jag gĂ€sta Nyhetsmorgon, Mix Megapol och göra en livesĂ€ndning med Akademibokhandeln. Det Ă€r fullt ös hela nĂ€sta vecka – men sedan nĂ€r helgen kommer sĂ„ packar jag in pojkar och hund i bilen och rullar norrut till vĂ„r sommarstuga. DĂ€r ska vi vara hela lovet och bara njuta. Jakob har ingen semester sĂ„ jag fĂ„r Ă„ka ensam med ungarna. Men jĂ€drar vad jag lĂ€ngtar. Ska mĂ„la, baka, gĂ„ lĂ„nga promenader och elda i vedspisen. Och storbarnen ska leka med stugkompisarna som ocksĂ„ Ă€r dĂ€r. SĂ€kert spela in skrĂ€ckfilmer och spela rollspel. Förhoppningsvis har det hunnit komma en hel del snö sĂ„ att det blir vitt och vackert. Och jag planerar ocksĂ„ att julpynta lite i förvĂ€g – sĂ„ att det Ă€r iordning nĂ€r vi Ă„tervĂ€nder till nyĂ„r. Kul att ha en fullkomligt legitim anledning att julpynta i oktober!

Höstlovet Àr precis den belöning vi behöver efter den hÀr arbetsintensiva hösten. KÀnner mig sÄ glad nÀr jag tÀnker pÄ att lovet snart Àr hÀr!