Köpte en sĂ„n fin kofta pĂ„ secondhand förra veckan. Jag kan inte pĂ„stĂ„ att den var ett fynd – för den var dyr. Men jag har ju heller ingen som kan sticka koftor Ă„t mig (allra minst jag sjĂ€lv) och dĂ„ fĂ„r hemstickad kofta frĂ„n loppis vara substitutet.

Grönt Àr en fÀrg som Àr underrepresenterad i min garderob. Tror det Àr dÀrför jag gillar koftan sÄ mycket. TÀpper till en lucka och adderar nÄgot till alla mina outfits. Kjolen Àr loppad, jumpern har jag Àrvt av mormor och stövlarna Àr förra Ärets frÄn &Otherstories.

TÀnker BO i den hÀr resten av vintern.

Vill du se nÄgra andra saker jag köpt pÄ loppis senaste tiden?

En jÀttefin julduk med alldeles lagomt juligt mönster pÄ. BlÄ hyacinter och röda ljusstakar runtom.

Ytterligare en julduk med röda kantband och smÄ garntomtar broderade som mönster. Och sedan diverse smÄ julgrandsprydnader i halm och trÀ. TvÄ kronor stycket kostade de. TÀnker hÀnga dem i mitt tallris i vÀntan pÄ julgranen.

En sista sak har jag köpt ocksĂ„ – fast inte begagnad – nĂ€mligen Ă€nglahĂ„r. Jag gillar ju hederliga julgransbelysningar med vita ljus. De har ett mycket finare gult sken Ă€n i moderna slingor och jag brukar sĂ€tta Ă€nglahĂ„r pĂ„ ljusen i granen för att fĂ„ till ett dimmat sken. Men Ă€nglahĂ„ret har jag Ă€rvt av mamma och pappa och det har typ 30 Ă„r pĂ„ nacken och rĂ€cker inte lĂ€ngre till granens alla ljus. SĂ„ nu köpte jag nytt. Finns inte pĂ„ mĂ„nga stĂ€llen men jag hittade till slut pĂ„ Balders hage.