Clara med sina söner, Folke sitter på ena höften och på andra sidan står Bertil och tittar på Folke.

I veckans avsnitt av Wollin & Clara pratar vi om kvinnor som inte vet om de vill skaffa barn. Eller mer specifikt – Tone Schunnesson mammablivande. Hon har nämligen berättat att hon går omkring och frågar alla om hon borde bli mamma. Och eftersom det är sällan någon faktiskt ber om ens åsikt på det sättet, så utnyttjar jag och Malin tillfället att ge råd!

Och efter kritiken i DN mot mammainfluencers, så har jag listat gänget mammor i USA som får oss svenska mammainfluencers att se ut som riktiga klåpare i jämförelse.

Fasen vad glad jag blir över att podden ligger ute i det fria igen! Gratisavsnitten har massor av lyssningar och i betalfeeden är ni nu fler än någonsin. Man gör ju en podd av en enda anledning: för att bli lyssnad på. Så antalet lyssnare är inte oviktigt.

Och till er som prenumererar genom Under Produktion vill jag verkligen rekommendera att lägga in vår podd i din vanliga poddcastapp. Jag har prenumererat på andra poddar via UP i fem år och ännu inte fått tummen ur att göra det, för att jag inbillat mig att det var krångligt. Men så i helgen gjorde jag det bara. La in alla poddar jag prenumererar på hos dem och det var ett (!) knapptryck för att få det gjort. Så nu får jag Stormens utveckling, alla Della-poddar, Cruel town och Bakom ryggen direkt i Apple Podcast. (Men krånglar det av någon anledning med detta så är Alex i supporten på UP supersnabb och hjälpsam! support@underproduktion.se )

Varannan vecka är Wollin & Clara gratis och då finns vi där poddar finns. Varannan vecka släpps ett avsnitt bakom väggen hos Under Produktion. 29 kr i månaden kostar det att prenumerera där. Då får du också exklusiv tillgång till hela arkivet med avsnitt vi släppte när vi låg hos Podme.