Ingen gjord nytta

image1224image1223

Igår var jag som sagt på kalas hos Jakobs familj. Vi lekte massor av roliga lekar och kröp omkring på golvet. Jag älskar att leka!!

Idag har jag inte gjort något vettigt. Måste försöka sätta mig och förbereda inför redovisningen i morgon. Men har itne tid. Har haft maratonfika med tjejerna och ikväll är det det här som gäller. Sedan filmkväll hos Sanna.

Kjol: Vintage
Topp: Vet ej!
Skor: SkoPunkten
Tights: H&M
Armband: Köpt i Amsterdam

Nåt så djuriskt gult!

Brandgult – en färg att tjafsa om!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Ingen gjord nytta”

 1. Superfina tights! Är det dom som man får i tvåpack? (ett par senapsgula och ett par kastanjbruna) Är de heltäckande? Är ute efter ett par heltäckande färgade strumpisar…

 2. Ewelyn: Oh! Nej, det är det inte, dessa är köpta för typ tre år sedan. Men prova typ tights med 70 den. Då brukar de täcka bra, lycka till!
  Linn: Tack 🙂 vad underbart att höra!
  Sofia: Åh, visst är det 🙂
  Vera: Tackar ;D
  KLara: 10 kronor faktiskt 🙂

 3. Jag nämnde din blogg I min blogg idag så att alla mina web-kompisar ska hitta den & få beundra 🙂
  Åh vad jag gillar dessa skor. Om vi bara hade Skopunkten här!

 4. Du som vet allt: vet du var man får tag i snygga stayups – mönstrade, lite stadigare och så vidare. Inga Dim-fulingar som går sönder. Jag klarar inte av strumpbyxor utan föredrar stayups och vid kallt väder mina älskade calidamammelucker med spets:-)

 5. Ååå… jag kollar in på H&M varje vecka för jag hungrar efter dessa tights! De ska komma in, om de inte redan kommit in nu… älskar färgen!

 6. Trångsynt och arg på det SOM HAR HÄNT, nej det händer fortfarande!! Har vi lika löner: NEJ. Hur ska denna lycka och ljus kunna hjälpa oss ur den lilla sketna situationen?