“Frälst feminist med egen modeblogg”

image1682

Jag var med i tidningen idag, ett personporträtt med mig och min lilla blogg. Väldigt roligt, och väldigt klämmig rubrik må jag säga. Jag skulle länka, om det bara fanns en länk. Men det finns inte.

I intervjun blev jag tillfrågad att nämna fem av mina favoritmodebloggare. Hade helst nämnt hela min länklista eftersom att alla i den läses flitigt och noggrant. Men dessa raringar valde jag slutligen ut och skrev en liten motivation.

Niotillfem – Fina foton och jättesöt stil. Sandra verkar vara så smart!
Frankincense: Hanna är otroligt vacker och begåvad och utmanar alla konventioner
Getnanoismed– Blogg som drivs av en tjej med otrolig stilkänsla och smak
Beautifulones: Väldigt inspirerande blogg, både bilderna och personligheten
Aenigma– skrivs av en makalös illustratör som dessutom är jättetrevlig och omtänksam

Klart slut.
Jag ber om ursäkt för den epiga bilden. Det är svårt att fota en dagstidning så att det blir schnyggt ska ni veta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på ““Frälst feminist med egen modeblogg””

 1. Hello from Italy (Rome)
  I really love your blog, either I don’t speak your language (just have a look at the pics)
  what a pity!

 2. Hej söta Clara, vad toppen att du är med i tidningen! Du är smart och cool – det gillar vi!

  Ser att du suddat ut ditt efternamn i ingressen, vilket jag också skulle ha gjort om jag var du. Det nämns direkt i brödtexten också, och i alla fall jag kan se vad som står, ba’s’att du vet.

  Ha en mysig adventshelg!

 3. Tack så otroligt mycket för omnämniningen, jag blir så otroligt glad! You’re the best! Känns så coolt att vara med på en lista bland med dessa otroliga tjejer som Annika, Kajsa, Hanna och Sandra..
  Och du är och har varit sen dess jag för de första gånger gått in på din blogg en av mina absoluta favoritbloggare. Tack för att du skriver blogg över huvud taget, det gör vardagen mycket roligare och trevligare!

 4. å vad glad jag blir!
  jag blev intervjuad i sydsvenskan för några veckor sedan och det kommer väl upp i dagarna. skulle nämna en blogg som var min favorit och då nämnde jag såklart din 🙂
  puss.

 5. MEN ÅH vad lycklig jag blir! Kära söta Clara! Du vet ju att det är oerhört ömsesidigt. Artikeln ser finfin ut, och du tipsade verkligen om mina favoriter! Stor puss och trevlig helg, prinsessan!

 6. Åh vad fint! Bilden var dessutom väldigt fin. Tidningsbilder är alltid lite läskiga, man vet ju inte vad som hamnar där innan det är i tryck, haha. Kram!

 7. Disorderos: Thanx!
  Melina: varmt tack! Det är nu åtgärdat 😀
  Kajsa: nejmen det var ju inte meningen 😀
  Hanna Friden: varsågod!
  Nano: det var så lite så, sötnos!
  Sos: Tycker jag med 🙂
  Niotillfem: AH, baby!
  Annika: Åh, det glädjer mig, Pöss gullet!
  Astrid:Astrid: Tack! ja, jag var rätt nervös faktiskt 😀

  Kram

 8. Alma: Det där är såå Inte ok. Jag känner att jag håller på att koka över!! Jag försökte skriva en kommentar, men kunde inte hitta den funktionen på bloggen! Jag vet inte vad som är hennes problem, men uppenbarligen mår hon själv väldigt dåligt om hon måste skriva sådär. Jag tycker synd om henne, och det enda man kan hoppas är att hon så småningom inser sitt misstag och att hon ber om ursäkt. Tills dess är det bara att ignorera. Och visst vet du att DU är grym?! Kram och pepp på dig schnyggo!

 9. jag läste artikeln i tidningen precis nyss. det som fångade mig var din åsikt om köpa mycket second hand, och intresset för mode. det jag dock kom att tycka vara det intressantaste. var den kristna tro. jag är också kristen. och det är alltid lika roligt att höra om andra som bekänner sig som det! Gud välsigne dig! /Ulrik