Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Badmintonmatch”

  1. oh, great photos! i love the fact that you wore a dress. this should be a uniform, like in tennis, where girls wear those white short skirts. wouldn’t that be great? kisses

  2. Badminton är verkligen jättekul. Jag och min man brukade spela på somrarna, innan min kropp gick sönder ännu mer. Fast vi tävlade inte mot varandra så mycket som att vi försökte kunna hålla på så länge som mäjligt utan att någon tappade bollen.

  3. Vilka fina bilder! Gultoningen gör att det ser ut som gamla foton från 50- eller 60-talet. Klänningen gör också sitt till!

    Jag har följt din blogg rätt länge nu men aldrig kommenterat, vill bara säga att jag tycker att du verkar vara en fantastiskt människa. Hade jag bott i Umeå så hade jag gärna bjudit hem dig på fika =).

  4. Perfekt badmintonkjole!! 🙂

    Å Clara, jeg behøver din hjelp: Jeg skal pakke en liten koffert til en romantisk weekend-reise på pensjonat i den svenske skjærgården. Hva skal jeg ta med, i tillegg til min mann?? Jeg behøver inspirasjon! 🙂