Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “If you go away”

  1. Du känns inte lycklig.
    Det känns som om du kanske går igenom reaktionsfasen efter din mors bortgång. Om några år kommer du att kunna se tillbaka och märka hur dåligt du faktiskt mådde.
    Du kanske inte märker det nu.

  2. Skulle egentligen skriva att detta var vackert på ett bitterljuvt sätt men blir istället så ledsen av idas? (lina? vad hon nu väljer att gå under för namn) kommentar ovan. Att man vågar ta sig an rollen och ge sig på att se hur du skulle må eller inte, känna dig eller inte känna dig! Dessutom på ett så nedlåtande sätt. Vad sägs om att istället skratta med den som skrattar och gråta med den som gråter. Vackra unga kvinnor skulle ha det mindre besvärligt om dom höll ihop!

  3. Jag läste din gamla blogg igår (vilket jag gör ibland) och då tittade jag bl.a. på dessa bilder. Jag tyckte om den frisyren på dig! Fin stämning i bilderna också.

  4. Hallå Ida! Hur står det till? Hos Dig, menar jag.
    Vem är Du som tycks ställa nån slags kvasipsykologisk diagnos och därefter yttra dig om framtiden? Säg Inte att du läser på psykologprogrammet( som det numera heter) eller säg att du läser där och måste få utsätta Några för din intellektuella stringens. Du misslyckades! Jag önskar dig lycka till. Och sluta med dom här dumheterna! Du gör en människa ledsen!!!!