Några fynd

Jag fyndade ju lite igår, och Sixten blev nog gladast

uc-1659.jpg

Sixten sniffar på en fin frukostbricka

uc-1663.jpg

2 kronor för en förtjusande spegel med snökristaller bak

uc-1680.jpg

En liten Sixten i porslin

uc-1723.jpg

En nos undersöker min nya lampa i formpressad plast. Två guldtior billig.

Min samling med porslinsfigurer

Translation

A few of the things I bought yesterday. My cockerspaniel Sixten was very pleased.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Några fynd”

 1. Du verden før en tokhærlig frokostbrikke!! Tenk den med knalloransje juice, rød paprika, grønn salat og brunt brød… Eg vil på loppis! Less på snordyre storby-bruktbutikka 😛 Flott at du oppdater så ofte forresten – gir vardagen et ekstra lite fargekick. Og så bra at du får betalt får det! Smil og blomster!

 2. alltså ÅÅÅH! jag är så otroligt förtjust i sixten. snällasnäla, jag ber om ett inlägg med många bilder och en söt liten beskrivning! hur gammal är han? har du och jakob köpt honom tillsammans? osv osv. ååh!

 3. Jag såg dig, precis när du plockade upp brickan faktiskt (på travet alltså)! Jag fyndade inget alls. Blev mest sur på folket och deras vassa armbågar…

 4. Jättefina och roliga saker du har hittat! Men jag undrar vad du hittar alla loppisar. Bor i Lycksele, inte så långt ifrån Ume, och jag vet inte av någon bra! Så om du ville tipsa om några bra loppisar. Självklar kanske inte dina guldkorn, men någon bra att börja med 🙂 Tack för en jättefin, bra och ärlig blogg från de norrländska skogarna!

 5. Hejsan! Vore toppen om du ville tipsa vars det brukar vara bra loppisar i Umeå? finfin blogg 🙂

 6. Snälla, kan du inte tipsa om trevliga helgloppisar som man kan fara på? Jag brukar svänga förbi Myrorna när jag är på Ersboda, men loppisar är roligare. Dock så vet jag inte om någon bra. Kan du inte göra en loppislista över härliga loppisar i Umeå med omnejd?

 7. Loou: Tack
  Maria: Ja det är toppen!
  Till alla som vill ha loppistips; kolla i VFs annonsdel på tors fredag, då står alla aktuella loppisar.
  Frida: Eller hur! Men du skulle ha hälsat på mig!
  Disco: ja den var flott
  Amanda: Det ska jag. Promise
  Linnea: Det är den!
  Agnes: Tack., jag har ett bra öga för loppisshopping
  Soro: Tack. Vad glad jag blir för det. Fredens Liljor. Kram