Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Nattsärken”

 1. Jag måste bara säga att du har supersnygga tapeter..! Hade själv liknande i en lägenhet för några år sedan :). Du är grym på att skriva! //samuel

 2. så fina! Jag lyckades hitta ett gäng på auktion, helt ouppackade! Fast ingen morgonrock, hittar bara sunkiga på loppis.. :/ Och det vill man ju inte ha! 🙂

 3. Hej, Du är härmed “utmanad”

  Jag har gått och blivit förälskad i din blogg och har därför gett dig en av mina 7 nomineringar i “I

 4. Som liten var jag alltid fascinerad när farmor klädde av sig eller på sig. Ville få en skymt av alla underkläder.
  Undrar dock om de verkligen är lika sköna som de är fina??

 5. Åh du är som morgondaggen på ett grässtrå , så klar och så vackert skinande och liksom fantastiskt. Du får mig alltid att se världen ur ett annat perspektiv och jag går aldrig här i från utan ett leende….

 6. Jag ärvde en gammal nattsärk i två delar som liten av min mormor. Jag tyckte den var så fin att jag hade på mig den som vanligt. Jag kände mig som en prinsessa i den. Jag undrar var den är nu.

 7. Vad ni är rara!

  Nagellacket är någon billig skit från Estland, kläderna är grymt osköna, håret är en förbenad röra som jag inte alls vet vad jag ska göra med.

  kram

 8. Ja här vet du att jag håller med dig helt och hållet! 😀
  Finns inget bättre…
  Spetsmorgonrocken är superfin och den sista bilden är helt underbar! Jag har en alldeles speciell fascination för kvinnliga midjor, och just den där delen på kroppen är ju så obeskrivligt vacker. Fint fotat alltså! 🙂

  p.s men du, kan du inte försöka fixa nån slags “kom ihåg mig”-ruta hit till kommentarsformuläret? när det är såhär många bra inlägg man vill kommentera blir det lite jobbigt att skriva i namn, mail och hemsida hela tiden… bra om det skulle gå! d.s