Fredagens bestyr

 a-1677.jpg

a-1675.jpg

 

Det är fredag och jag borde väl vara så här glad. Men det är jag inte. Klockan är tolv och jag har ännu inte förmått att ta mig ur sängen. Ligger här och mår inge vidare. Eller snarare skit.

 

Men nu får jag ta mig samman. Ska äta lite sockerkaka tror jag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Fredagens bestyr”

  1. Hej Clara! Känner mig likadant. Vill klä upp mig och gå ut och ta en kaffe, men orkar liksom inte riktigt:/ Beror nog till stor del på att jag är sjuk.

  2. Men åh, tack snälla!

    Ja, men visst är det liksom… bedövande? Det kan inte ha blivit så där vackert av en slump, det måste ha varit menat.

    Och ja, Tomas Andersson Wij gjorde det bra med den där låten! Han spelade på världens sötaste lilla utomhusscen i somras inne i häslingeskogarna, jag missade det tyvärr men såg istället mitt bästa Ale Möller Band där. Vi satt i gräset och åt jordgubbar och scenen var ett gammalt timmerhus som de hade öppnat upp för konserter och de sjöng och spelade så det susade i träden, kvällen var ljus och åh, hela Hälsingland kändes in i hjärtat.

  3. Hej Clara, Det är så jobbigt att må skit. Det som är bra är att man ofta inte mår så för evigt, även om det kan kännas så ibland. (Och att ta sig samman kan vara det svåraste som finns ibland). Jag önskar dig en underbar helg.

  4. Tack för den fina kommentaren igår om Chic, hjärtegull! Betyder mycket att höra det från dig vet du. Så tack. Krya på dig nu och ha en supermysig helg. Pusskram!