Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “långsamt leder också någonstans”

 1. Ibland slås jag av hur ung du egentligen är, den här bilden är ett bra exempel på det.
  Du har så kloka åsikter och är så mogen i hjärna och känslor att jag ofta glömmer bort att du egentligen inte är så mycket äldre än mig.
  Jag önskar att jag också var så mogen, att ha ett sådant klokt lugn i mig, att inte alltid välja den enklaste vägen utan att kämpa lite för att nå någonting bättre.
  Du är kort sagt min stora idol.

 2. Ibland slås jag av hur ung du egentligen är, den här bilden är ett bra exempel på det.
  Du har så kloka åsikter och är så mogen i hjärna och känslor att jag ofta glömmer bort att du egentligen inte är så mycket äldre än mig.
  Jag önskar att jag också var så mogen, att ha ett sådant klokt lugn i mig, att inte alltid välja den enklaste vägen utan att kämpa lite för att nå någonting bättre.
  Du är kort sagt min stora idol.

 3. Åh vilken snyggingbild! Om du har en långsam och tråkig dag så kan jag tipsa dig om den här sidan:http://www.365saker.se/ tror att det är Navid Modiri som skriver den och den innehåller en massa tips på vad man kan göra. Riktigt underhållande faktiskt:) Annars önskar jag dig en fin lördag. Och om det är nått som tynger dig hoppas jag att du ska få hjälp med det. Tjingeling!

 4. Hej! Ville bara stämma in i kören och säga att du har en väldigt fin blogg! Har börjat läsa den lite nu och då efter din insändare i expressen. Väldigt bra insändare också by the way, det var min make som tipsade om den, han jobbar med kristna skolgrupper och insändaren du skrev lästes flitigt på deras kontor. Kul med någon som engagerar sig så! I övrigt så tilltalar din blogg alla mina estetiska och husmorliga sidor 😉 även om smaken är som baken ibland, så är det alltid så inspirerande och upppiggande att titta in här! Hoppas att du fortsätter många år till!

  All the best/ JO

 5. Hej! Instämmer i alla föregående positiva kommentarer, men tycker att man ska vara hederlig och tala om vem man citerar. “Långsamt leder också någonstans” har du ju inte hittat på själv, det finns bla i en låttext av Lisa Nilsson (tror jag det är, eller Cajsa-Stina?)Hur som helst, någon annan hittade på det. Det tycker jag att man ska tala om.

 6. Tack kära ni! NI skriver så fint och jag blir glad!

  Sara: tack för tipset!

  Johanna. Vad underbart! Välkommen hit 🙂

  Sandra: oj. Jag tänkte inte ens på att det var en citatstöld. Det där är lixom mitt mantra sedan flera år tillbaka. Vem var det som sa det först? Jag vet knappt längre. Det är en afroism 🙂

  Kram