Snart så…

kopia_av_wild_at_heart_582_1208358029_258521641.jpg

wild_at_heart_573_1208357547_258521621.jpg

wild_at_heart_576_1208357371_258521601.jpg

Kanske inte snart men nästan  kan man börja så kryddor. När solen hinner in över fönsterbläcket. Och lyser sådär smärtsamt ljust  som den bara gör på vårvintern. Då kan man pilla ner några frön i jorden och hoppas hoppas att det snart växer gröna små skott som doftar basilika, persilja och sommar.

Här kan du läsa mer om hur vi odlar i min familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Snart så…”

 1. På nåt sätt så gör du mig lite tårögt lycklig! Det är fint. Och jag blev så nostalgisk av din midnattssol-bild. Din blogg är en liten injektion av norrland ibland.

 2. Clara, jag älskar mitt liv, men skulle jag byta liv med någon skulle det vara du. Jag tycker ditt liv är så vackert! Älskar den gammla stilen, lugnet, kärleken, respekten, ödmjukheten. Du är en bra förebild för alla tjejer! Yo go girl!

 3. Ja! Åh, jag älskar de här bilderna, jag sparade dem i min inspirationsmapp på datorn förra gången du hade dem i bloggen. De är så inspirerande och glädjande. Jag längtar också tills jag kan börja så, fast jag önskar verkligen att jag hade en egen trädgård! Ibland avundas jag (fast missunnsammar ALDRIG) ditt liv 🙂

 4. Åh vad inspirerad jag blev!! Nu har jag beställt hem frön 🙂
  Plocksallat, chili, tomat, gyllenbär, spriärtor och lök!!!

  wiiii här ska odlas!! =)

  tack för all inspiration du ger oss!!

 5. Åh, jag vill också odla kryddväxter! Men det är så svårt när man har två katter som tuggar på allt som är grönt…

 6. Vet ni vad man kan så redan nu, omedelbart? Ärtskott. Man petar ner vanliga matärter i en kruka jord, vattnar och låter dem växa till sig lite, tills man kan knipsa av dem och äta upp dem. Underbart goda! Dessutom tillfredsställer det mina bondegener att odla fram åtminstone en liten del av min mat.