Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 kommentarer på “Färger jag gillar”

 1. Så fin trøye! Blomsten og skjørtet likte jeg også!
  Leser bloggen din hver dag, den er så bra 😀

 2. Åh, den var jättefin! Men vad är det du har på dig över tröjan? En kjol? Ser väldigt fin ut, jag ser gärna en hel bild på den!!:)

 3. Otroligt vacker färg på blåögda personer; gör sig tyvärr inte alls lika bra på brunögda som mig…men grönt brukar liva upp min höstgarderob! Och du har fantastiskt fin frisyr o hårfärg! Och du är rolig o smart. Nåväl, nu räcker det m fjäsk för idag :-).

 4. Jag tycker mig se en härlig styrka i den blicken och en innerlighet i leendet. Det ser kort sagt ut som att du mår bra, vad härligt i så fall!

 5. Åh, ett fynd på Gina Tricot hör inte till vanligheterna, iaf inte på butiken här i schtan. Men kjolen(?) är jag mer intresserad av, den ser riktigt spännande ut!

 6. fina fina clara. den klär dig så otroligt mycket. min första kommentar här, men inte mitt första besök. din blogg ligger på top 5. den gör mig glad och inspirerad.

 7. Jag har börjat få mer och mer sansen för den färgen! Tänkte jag skulle sticka et par ull-sockar i petroleum nu 🙂 Blir bra till vintern!

 8. Jättefin färg! Jag tror att jag såg en sån kjol på jobbet på Myrorna idag, är den smal och lite halvkort? Fin i alla fall! Å, du skulle se min klädlåda där, oj vad fina kläder!

 9. Vad fin du är, färgen framhäver verkligen din ögon..

  Har följt din blogg ett tag nu, och måste säga att det är kul och mysigt. Varje gång man sätter sig vid datorn tänker man måste kolla vad clara har hittat på för nått, du är en redig kvinna du…

  Btw, skulle va kul och se hu ni har fått det i huset..!
  Love lollo