Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Hej hej hemskt mycket hej”

 1. Hej Clara,
  Ser att du skaffat dig en ny hund. Supergullig. Skönt med en korthårig och slippa trimma som cockern kräver. Har du träffat gårdshunden Pigge som bor granne med Öhmans på C-lid? Han är det otroligt mycket fart i!! Lycka till med Melker.
  Kram fr. Stina din gamla granne från Carlslid.

 2. Jag tog på mig vackraste klänningen i söndags. Min man: “ska du verkligen ha den där på dig? Den ser så gammalmodig ut.” Dumma dumma han som inte förstår vad som är fint.

 3. Hej tillbaka till dej på tista´n! Vilken underbar läppfärg, jag önskar att jag kunde ha rött läppstift utan att se ut som en clown … På dig passar det utmärkt 🙂

 4. Hörru Clara, hur gör du med de dära mameluckerna? Köper du dem, eller stickar nya? Kan vi å stickrecept alternativt vart man köper sådana. Min stuss börjar redan frysa 🙂

 5. Shit, kan du förstå hur mycket jag garvar ihjäl mig åt den rubriken? Mama mia. Brukar gå omkring och sjunga den hemma och hoppa som en liten gubbe till min pojkvän inte står ut längre och tuppar av av skratt. Didilididi!
  Love ya!

 6. Hej hej Clara! Hoppas du haft en fin tisdag. Jag har suttit i biblioteket hela dagen och pluggat, när orken tar slut brukar jag alltid kolla in din blogg för fina bilder och inspiration. Melker är hemskt söt, precis som Sixten var fast på sina olika sätt

 7. Jag hoppas att jag aldrig någonsin träffar dig IRL…

  Du är bara för jäkla vacker! 🙂

 8. vilken fin och inspirerande bild! jag själv är lite kluven till det där lantliga, gammalmodiga livet eftersom jag tycker det verka så härligt, rent för själen och helt underbart men samtidigt vill jag känna storstans puls, ha trendiga kläder och ett modernt hem. Ne, jag kommer nog aldrig kunna kombinera de två delarna i mitt liv tyvärr “/ får nog bli storstadslivet som vardagsliv och lantlivet på en sommarstuga på semestern kanske…

  tack för en underbar och inspirerande blogg som skänker glädje, varje dag. tack!