Claras jul och baklusten

tjejkaka_61681271.jpg

Jag har fått de första tidningssidorna till Claras Jul från layoutaren nu. Det ser baske mig äckligt bra ut! Hoppas bara trycket blir snyggt så att färgen och skärpan förblir intakt. Jag kan säga att tidningen kommer vara pysslig, karamellfärgad, retro och alldeles alldeles underbarclarig.

Om ni vill beställa den så tycker jag att ni ska göra det nu! Priset är 20 kronor  och tidningen är en perfekt present att rulla ihop och stoppa i någons presentkalender. I lucka sju förslagsvis.

Jag har en sådan baklust. Alltså lust efter att baka. Inte lust efter människobakar. Får se om jag svänger ihop något gott nu på kvällskvisten.

Här kan  ni läsa hur ni beställer tidning, både från Sverige och utlandet

Foto eminenta Carolina Wahlberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Claras jul och baklusten”

 1. Och jag har sån lust att äta något sött. Hoho, hade jag haft den brickan hemma hade det nog inte blivit mycket kvar! Att nattäta lite är nog det godaste!
  Jag känner att det nog bär mot kylskåpet vilken minut som helst nu…

 2. Åh jisses vad gott det ser ut!!!Ser verkligen fram emot att få tidningen….den ena ska jag ge till min “pyssliga” dotter som flyttat hemifrån.

 3. Hur ska man lämna namn + adress när man betalar via postgiro?! Det finns oftast inte så mkt plats i meddelanderutan 🙁

 4. Det påminner mig om min gamla chefs dotter som glatt utbrast när hon bakade med sin farmor: Åh farmor, jag känner mig så bakfull!

 5. Hej Clara!
  Jag undrar hur jag ska göra om jag vill ha din tidning och bor i Finland? Är lite förvirrad. Vill jätte gärna beställa din tidning!

 6. Jag är orolig att jag inte ska få någon tidining; jag glömde sätta frimärke på mitt kuvert! Gick och stoppade ner ett ensamt frimärke i brevlådan efteråt, som jag adresserade till dig. Tänkte att brevbäraren kanske skulle fatta. Så om du får ett ensamkommande frimärke är det från mig. Kanske ska gå och posta 20 kronor till, men det känns lite surt med dubbel betalning… fast ja, jag gör nog det ändå!

 7. Hej Clara! Har börjat följa din mysiga, härliga blogg sedan jag fick nys om dig i morgonpasset på P3! (Du var bra i programmet!) Är sugen på att ge bort din jultidning till min svägerska som en liten julklapp. Flyttar dock den 5 december. Undrar hur snart tidningen kommer vid en beställning inom de närmaste dagarna? Tänker på om jag ska uppge min nuvarande eller nya adress… Tacksam för svar! Ha det! //Linda

  Clara till Linda: Vad kul! Välkommen hit. Tidningen kommer förmodligen ut kring den femte, och annars efter helgen. Jag skulle uppge min nya adress om jag vore du.

  kram

 8. Jag har beställt 5 st jultidningar, hoppas det går bra och att priset då blir 5×20=100:- för det är vad jag har satt in på plusgirot.