Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

55 kommentarer på “God jul”

 1. att läsa din blogg är för mig en flykt från vardagen, tack för en underbar blogg o lika fin tidning.

 2. åh så fint, tidningen låg och väntade på mig när jag kom hem till bergen sent igår natt! den låg jag och lusläste under täcket, vilken toppen tidning! god jul! ha det skönt!

 3. GOD JUL CLARA! ett fantastiskt fint bloggår och jag hoppas såklart på ett till nytt, lika härligt! Hoppas på fler tidningar också!

 4. Jag har precis hittat din blogg (av någon konstig anledning har jag lyckats missa den) så jag ska passa på att läsa ikapp mig under julen (men jag ska göra en massa annat också förstås!) God jul och gott nytt år1

 5. God Jul till dig också! tack för fina jultidningen och fina bloggen, njut nu riktigt mycket av ditt jullov!!

 6. Tack Clara för ett fantastiskt år! Fortsätt vara lika unik och underbar som bara du kan vara! Ha nu en riktig God Jul och vila upp dig ordentligt.

 7. Ha det riktigt fint och sådär avslappnat som det ska vara. Tack för en härlig tidning! Så fint att någon mer går mot strömmen i detta konsumtionssamhälle. Jag gör också mina julklappar själv, och till dem som inte gillar inlagd gurka eller sylt så ger jag en överraskningsdag! Så uppskattar alla det så mycket mer! Så är ju inte paketen det viktiga utan Jesus som kom till jorden! Önskar dig en välsignad jul med mycket frid och fred!

 8. God jul underbara Clara! Tack för en otroligt mysig blogg! Man blir alltid så glad och inspirerad av dig!
  Väldigt fin klänning hörrdu! 🙂

  Hade bra! KRAM!

 9. Två otroligt vackra varelser på en enda bild. Jag smälter! God Jul på dig också fina Clara, ha ett lovely jullov! Många kramar.

 10. Åh, jag hoppas du har en riktigt god jul! Med massor utav god mat med nära och kära. Jag provade ingefärskolan, tack för receptet! God fortsättning!