Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Smurfigt”

  1. Ja, det impades stort på oss här hemma med då vi bläddrade i tidningen första gången. Leon har alla Barbapapa-figurerna så jag är sugen på att göra deras runda, ur-charmiga hus nästa jul…blir matt bara jag tänker på det nu! :S 😉

    Kramalin

  2. Du är fantastisk!
    Det är inte så att du har någon jultidning över..? Skulle så förbaskat gärna vilja ha en, men tyvär tog jag mig aldrig i kragen och beställde en.

  3. Hej Underbara Clara! Jag älskar din blogg och jag är jättenyfiken på din jultidning (lite sent jag vet). Så jag undrar precis som Matilda här ovanför om det finns någon chans att beställa en jultidning nu? Jag hoppas hoppas det inte är försent!

  4. Jag undrar också, precis som andra här i inlägget: finns det några tidningar kvar att beställa? Är extremt sugen!! 😀

  5. Fint! Använde du lim eller nån form av glasyr? Isåfall har du nåt bra recept? Tycker alltid det blir rinnigt, orinnigt eller missfärgat när jag gör..