Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

32 kommentarer på “Påsk i Pikant”

 1. Tack för tidningen. Har dock inte läst den då min mamma och sedan mina systrar hann först. det blir morgondagens mysläsning!

 2. Sverigedemokraterna skulle kunna göra samma fast i KKK-tappning.

  CLARA: hahaha, i vit maräng. Vilken hemsk påskdekoration

 3. Hej, fick tidningen idag, ska bli kul påskläsning, ser väldigt inbjudande ut, så jag har tjuvkikat lite:) Glad påsk till dej

 4. Hej Clara! Tack för vinnarmailet! Drog iväg en länk till dig när ja bloggade om vinsten! Hoppas de va ok!
  Glad påsk!
  -Sofie

  CLARA: Vad roligt att det blev uppskattat 🙂

 5. Vilken fin bild! Fråga: ungefär hur många kort tar du innan du får till det “rätta”? Kan du inte ha en liten fotoskola?
  CLARA: Oj, kanske 40? Jag tar mååånga bilder. En fotoskola vore inte en dum idé fast det är nog jag som skulle behöva den 🙂

 6. Åh! Jag fick din tidning igår. Jättebra gjort/fotat/skrivet Clara! Och vackert färgglad är den också, passar fint i påsk.. Ser redan fram emot nästa nummer. För det blir fler väl?

 7. Ååh Clara, du ÄR underbar! Igår tog du mitt humör från djupaste botten till högsta topp. Tack! Hoppas du kan svara på en fråga.. Avundas dina fina fynd och i juni beger jag ni till Boden. Vet du om det finns nån loppis eller trevlig second hand affär där att besöka?
  Skulle göra en Stockholms pingla otroligt glad.

  CLARA: Det var så lite så 🙂 Jag vet faktiskt inte. Kolla returmarknaden och Röda korset. De brukar ha loppisar i alla små städer. Trevlig resa
  kram

 8. Hej Clara. Jag ÄLSKAR din tidning, halvvägst in i mindfilness artikeln stängde jag av den störande ljudet från tv:n. Att göra en sak i taget känns mycket vettigt, tänka att man ska behöva läsa det för att förstå det. Jag väntar på nästa nummer redan nu 🙂

 9. Ååååh Clara! Jag fick den nya tidningen igår, TACK! Den piggade upp min dag som sjukling! Ännu bättre än förra numret.

 10. Hej! Jag tycker att du tar så fina bilder 🙂 Vad har du för objektiv på den här bilden? För att få till det korta skärpdjupet? Mvh Moa

 11. Jag läser din blogg från utlandet, och härifrån kan man inte lyssna på Pikant. Något med att rättigheterna inte sträcker sig ut, antagligen. Kan du inte förklara i bloggen hur du gjorde dina små kycklingar?

  CLARA: Använd marängsmet du färgat med gul karamellfärg. Spritsa ut till kycklingar och tryck dit sockerkulor till ögon och gör näbbar av papper.

 12. Hallå, jag beställde din tidning för flera veckor sedan men har inte fått den nu innan påsk som man skulle. Så många andra verkar ha fått den, jag hoppas inte det blivit något fel på min beställning?

  CLARA: oj vad tokigt. Tidningen kom ut först i veckan. Maila receptionen@folkbladet.nu så hjälper de dig