Ju fettre desto bättre

rosa-klanning-114.JPG

Jag älskar att kombinera färg med färg och inte bara med svart. (Fast just idag har jag svarta leggings). Jag gillar rött orange och rosa ihop.

rosa-klanning-128.JPG

Men det skiter väl hunden i

rosa-klanningc-139.JPG

 Han bryr sig inte om färger. Får han bara vila på några lagom tjocka och mjuka lår är han nöjd.  Ju tjockare desto bättre om jag ska vara helt ärlig.

Kalasfin i blå klänning och röd kalufs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Ju fettre desto bättre”

  1. Efter att ha följt din blogg ett tag har jag nu kommit fram till att våra hundar borde vara ungefär lika gamla. Även min hund gillar att sova i knät, eller, väldigt väldigt nära intill i soffan. Men fäller inte Melker massa hår? Vad är ditt, eller någons bloggläsares bästa – hundhårsborttagningstips? Från kläder? Möbler? Filtar? Mattor?

  2. Jag förstår inte riktigt varför vissa orkar skriva negativa kommentarer till dig. Vad finns det som provocerar här? Du bakar bröd. Oj. Herregud. VÄrlden går under.

    Det är bara bra att du visar att man kan göra såna saker hemma, istället för att köpa bröd och få en massa kemikalier och konstiga ingredienser på köpet. Jag tycker om din blogg, och jag tycker att det inte finns något att klaga på. Folk som gör det borde lägga sin energi på bättre saker istället.

    puss

  3. Nova gillar också att få ligga i knät. Mina lår är bättre än sambons, för han är så smal. Hos mig finns det gott om plats. 🙂
    Visst är det underbart med färg + färg!