Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Kalasfin”

  1. Väldigt kalasfin! Den sista bilden älskar jag, det är så fint när en hund söker ens blick. Hundar kan verkligen läsa i människors blickar vad de känner – jag önskar bara att fler människor förstod det, en del hundägare bara blänger på sina hundar, och hur bra kan hunden må av det … Men både du och Melker ser väldigt glada ut 😀

  2. Åh, åh! Fantastiskt fin! Och din hårfärg klär dig så bra. Att du testar allt möjligt. Jag tänkte på dig när jag bestämde mig för att våga byta hårfärg (även om jag inte gjorde å drastisk förändring). Det blir alltid bra när du testar. Och testar man inte så får man aldrig veta.

  3. Du är så fin Clara! Vad har du för pumps? Har sett dej (tror jag) med de på flera bilder och jag tycker de ser ut som såna jag söker. Som passa både till vardag och fest. Lite grövre och runda framtill.

  4. Så otroligt vacker du är 🙂 Jag vill också hitta sånna där snygga klänningar, det råder allvarlig brist på det i min garderob. Har du några tips på var man kan hitta sådana? Vore väldigt glad om du ville hjälpa mig att uppfylla min önskan! Varma kramar till en underbar bloggerska som jag är alldeles särskilt fäst vid

    CLARA: Testa beyond retro i sthlm. Lycka till 😀 du hittar nog något om du är trägen nog