Berlockarmband

Berlockarmband är fantastiskt fina och man kan göra dem av vilka grejer som helst. Fina nycklar till exempel. Köp en bit kedja på smyckeaffären (eller Clas Olsson om du inte bryr dig om att det ska vara äkta) och ett gäng små öppningsbara ringar från hobbyaffären. Fäst berlockerna i ringarna och haka på kedjan. Vips har man ett berlockarmband!

Kolla in mina berlocker av skrot!

Broschen som får mig att sväva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Berlockarmband”

 1. jag gjorde ett liknande halsband förra året till min syster i julklapp. det är ju av någon anledning så himla fint med nycklar!

 2. Clara, hur får du ringarna att sluta tätt när du trycker ihop dom? löder du ihop eller har du något annat bra tips?

 3. Du är the queen of pyssel!
  Själv har jag tappat geisten helt sen jag började plugga, jag orkar liksom aldrig köra igång nåt kul projekt. Då är det grymt att ha en inspirationskälla som du.

  Fantastiskt!

 4. å! jättefint! men är det så praktiskt. Typ tingeltangel ner på händerna och vassa nycklar som skär en i skinnet. Eller?
  Jag hade nog gjort ett halsband istället 🙂

 5. Hej Clara!
  Varje gång jag klickar in på din blogg, så laddas det ner någon slags “formulär” till min dator. Det verkar vara något om bloglovin. (Jag har en mac) Din blogg är inte den enda det händer på, men en av få. Och jag läser många bloggar 😉
  Nu undrar jag om du vet något om detta eller om det helt enkelt är i min mac som det inte riktigt fungerar som det ska.
  Kramis
  Ps. Jag gillar din stil kvinna!

 6. Hej!
  Jag läser din fantastiska blogg varje dag och tycker du är helskön!!

  idén med nyckelarmbandet är jättekul tycker jag! Men en liten varning från mig som utvecklat nickelallergi efter att ha använt ett egentillverkat halsband av just gamla nycklar! Jag kan inte längre använda något oäkta vilket är jättetråkigt! Kanske bara om man har lite känslig hud, vad vet jag =). Hur som helst bara en liten varning till andra atopiker!

  Jag ska genast ge mig iväg och köpa hasselnötsmassa så jag kan prova dina hasselnötsjulgodisar =) Tack för en superblogg!