Smörade knäckemackan full med smör och slickade av allt smör på mackan för att sedan vägra äta upp den för att den var blöt.

Övertygade två kompisar om att vi hade en uggla som bodde i vår skorsten och att de kunde få komma över och titta på den. När de kom hade den till min oerhörda förvåning flugit iväg.

Kissade på heltäckningsmattan i en klädaffär och blev förskräckt över den stora pölen. Så jag la över flera par dyra jeans och sprang därifrån. Berättade inte för mina föräldrar förrän tio år senare.

Hittade på en egen religion och tutade i mina bästa kompisar att den var sann. Tvingade dem att rabbla böner och bränna heliga skrifter. De heliga skrifterna var sidor rivna ur ett kollegieblock och där stod namnen på våra döda förfäder. Samt andra döingar, som min guldfisk till exempel.

Låste dörren till mitt rum och kastade bort nyckeln och skrek sedan förtvivlat på hjälp till mina föräldrar och hävdade att min syster låst in mig!

Var äldst på dagis och kunde minsann både prata engelska och läsa flytande. Trodde snorungarna det vill säga. Vem skulle kontrollera om jag ljög?

Haledudandå vad de är oskyldiga di där små liven!