
Pastaskruvar med tomat, vitlök, avokado och ost.
Pasta har jag inte gjort många gånger sedan sockerfastan började. Fast ibland slår jag till!

Enkel pastasallad
Tid
ca 15 – 20 minuter
Ingredienser
Pastaskruvar
Färska kryddor
Vitlök
Paprika
Cocktailtomater
Avokado
Olivolja
Salt, peppar
Riven ost
Gör så här
- Den godaste pastan gör man genom att koka pasta.
- Hacka sedan lite färska kryddor och vitlök och fräs i en panna.
- Sedan slänger du i paprika och coctailtomater och låter dem blir lite varma men ändå fortsatt krispiga.
- Därefter mosa ner lite avokado, hälla på massa olivolja och sedan salta och peppra.
- När pastan kokat färdigt häller man bort vattnet och lägger pastan i stekpannan med grönsakerna och låter det gotta ihop sig.
- Servera varm med riven ost! Sjukt gott.
27 svar
god morgon Clara!
längtar bilder från carl larsson-gården.
ha en god helg ♥
tack vare dig och din härliga inspiration vågar jag som bara den nu och har snart 3000 besökare/vecka 🙂
kram//
http://jeanettes.bloggo.nu
Det låter väldigt gott! Ska prova detta på min vegetariska man i kväll.
Tack för tipset! Behöver du ett miljövänligt skötbordsunderlägg till lillen, så har jag utlottning på min blogg.
Skall provas!
Det ser jättegott ut. Läggs till hjärnans receptsamling.
Jag vill gärna visa vad vi åt igår, men som vanligt fick jag bara lite smakprov. Orättvist! Men jag har bild på världens finaste midsommarflickor. Med detta vill jag antyda att min blogg, som alltid, är ytterst besöksvärd. (Men Clara slår mig.)
Lät gott:) måste testa
Enkelt är ofta gott!
Gott gott 🙂
Å hjälp vad gott det lät!
åh så gott åhhh
åh herregud. alltid bästa tipsen.
Detta ska testas! En samrrig pastasallad är aldrig fel. 🙂
Nej Clara, den godaste pastan gör man genom att göra pasta. Pasta gör sig inget vidare som halvfabrikat (till vardags får det gå ändå, men gott, nja…inte jämfört med the real thing). Prova!
åh, det ser fantastiskt gott ut!
Ser gott ut. Jag trodde du hade skippat den där dieten men bra att du inte följer den slaviskt i alla fall.
Livsgott! Ska testa din ”stekpannevariant” snarast!
Hej! Ser otroligt gott ut!
Jag brukar gøra pastasallad på pasta cocktailtomater och kronärtskockshjärtan/bottnar med dressing av olivolja, vitløk, basilika samt salt och peppar. Passar till det mesta. Jag brukar oftast æta bara pastasalladen.
Nu måste jag prova ditt recept också 🙂
Tack før en fin blogg:)
Mums!
Mums, så gott! Minns inte sist jag åt pasta. Började med lchf (funkade inte i längden) och sen dess har det bara inte blivit någon pasta. Men gud vad jag vill ha! Jag älskar ju pasta!
ÅH – lät fantastiskt gott!
Muums!!
Haha… först när jag läste receptet förstod jag det som att man skulle ha i grönsakerna och avocadon ner i pastavattnet. I stekpannan verkar rimligare…. Friska goda smaker + bra för kroppen= detta ska provas!
Älskar när du bjuder på enkla snabba recept! spelar mindre roll att jag inte gillar tex varma tomater…bara du inspirerar så kan jag ju bara byta ut efter tycke och smak….kronärtskockshjärtan som någon skrev skulle jag mycket väl kunna tänka mig å testa att ha i.
Kram, tack och hoppas pratet i radion gick bra!
jag blir så ledsen. jag förstår inte sockerdieten. eller jo, den ätstörda delen av mig gör det och säger till mig att sluta äta pasta och bröd och allt som jag tycker är gott, men inte den delen av mig som vill njuta av livet och saker som jag tycker om. jag hatar att alla stora bloggare jämt ska vara så nyttiga att jag får dåligt samvete varje gång jag går in på dem och får mig att bara vilja träna bort allt onyttigt jag slänger i mig och gå ner till 39kg igen. (ja, jag räknar dig till en av ”alla stora bloggare”). bortsett från det verkar du helt fantastisk som människa, mamma, vän, fru och feminist.
Halkade in här av en slump och måste bara säja att OJ vad gott det låter, måste nog prövas framöver 🙂 MVH.