Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

47 kommentarer på “Hålet som göret”

 1. VAAAACKER! Och oj, vad smal du börjar bli – du passar i alla storlekar förstås. Hur kan man bli en så skicklig och vacker kameleont som du är, som passar i precis allt!? ENVY!

 2. Vilken vacker klänning! Själv önskar jag också att jag kunde ha lite tur och hitta fina klänningar på loppisar men de lyckas alltid vara för små eller för stora, men bättre lycka nästa gång gissar jag! 🙂

 3. Och skorna, SKORNA!!!! Vart har du köpt dom Clara? Jag har ju visserligen köpstopp, men det vore intressant att veta ifall, säg, jag tillfälligt skulle sluta ha köpstopp.

 4. Förstår att det är din favoritklänning. Lovely! Sitter som en smäck. Härligt med loppis, då får man ju vara ensam bärare av skönheterna också 😉

 5. Tjusigt! Det är så fint med håret i slarvig knut. Jag kör på det alltid känns det som.(Perfekt när man inte pallar tvätta håret framförallt) 😉

 6. Hahaha, gud vad jag är töntig. Har suttit och skrattat länge åt din rubrik. Kunde inte låta bli!

 7. Jag har ett hål i ryggen. Men det sitter så långt ner så det skiter jag i.
  Hihi. Du är så fin så!

 8. Jättefin! Och du bara strålar som vanligt vackra människa! Skulle även vilja påstå att det är hååååret (som jag läste först) som gör’et 🙂

 9. Den översta bilden på dig i detta inlägget och den översta bilden på din syster i förra inlägget; ni är väldigt lika! Samma vackra leende. 🙂

 10. Tjusigt som 17! Bara nyfiken eftersom jag själv ammar min 3-månaders: Hur gör du för att amma i en sådan klänning?

 11. Första gången jag tittar på din blogg, och vad får jag se: min favoritklänning! Jag köpte den i början på 90-talet, eller möjligen slutet på 80-talet, troligen på HM eller Lindex eller så. Minns i alla fall att jag haft den på två bröllop, 1993 och 1994, och då var den inte ny. Enkelt halsband till och brett blått skärp, supertjusigt! Den hänger kvar i garderoben. Enda problemet är hålet i ryggen. Jättesnyggt, men efter tre barn är jag klart snyggare med bh än utan, och det kräver lite pyssel för att få ryggen snygg. Tyvärr är båda paren som gifte sig skilda nu. Det är minsann inte alla klänningar som håller längre än ett äktenskap. Jag känner mig fortfarande fantastisk i min tjugo år gamla klänning. Ett av mina allra bästa köp alla kategorier!

 12. Hej!

  Kan du berätta var du hittat såna där tjusiga skol-“posters” med flora på?
  Letat efter fina såna i evigheter.
  G