Chic!

Jag har haft några riktigt fina dagar den här veckan. Trots förkylning och annat. I onsdags var jag i hufvudstaden och gick på gala som tidningen Chic ordnat. Jag tog emot pris som Året chicaste bloggare. Lite kul att en nybliven småbarnsmorsa som mest går i loppis och skrot kan ta hem det. Dessutom träffade jag massa fina personer som jag längtat att få träffa. Däribland Cissi och Elsa!

I juni var jag nere och fotade en hel dag i studio. Det var så himla roligt och alla var så duktiga och gulliga! Älskar att spexa framför kameran.

Och här syns resten av vinnarna. Caroline, September, Semra och Isabel Adrian!

Jag är så himla kär i den här frisyren!

För att inte tala om den här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

71 kommentarer på “Chic!”

 1. Grattis! Verkligen roligt och helt rätt att du fick priset!
  Dock lite tråkigt att du inte hade nån snygg loppisklänning på dig på fotot…
  Antar att du kanske inte fick välja själv..

  1. Jomen det har jag ju! Den prickiga är en vintageklännig. Fast inte på gruppbilden förstås. Där är bara underkjolen secondhand

   1. Ja just det! =) Det hade bara varit så himla härligt om det bredvid din bild, där det står vart alla kläder kommer från helt enkelt hade stått secondhand eller loppis efter allt!

 2. Stort Grattis Clara! de är UNDERBART att just du vann, som ett bevis på att man INTE behöver klä sig i de senaste från Prada för att räknas som chick. HIPP HIPP HURRA!

 3. Grattis!! Och frillar är hur skön som helst, love it! Hade man tid skulle man väl se ut sådär varje dag 😉 Skulle vilja se lite mer outfits, tycker det är himlans inspirerande!
  Ha en fin kväll
  // L

 4. Stort grattis! Du är en stor inspiritionskälla för många och så även för mig som 16:åring. 🙂

 5. Allvarligt talat, Clara! Den frisyren med den konstiga korta luggen gör ingen lycklig!
  Jag älskar dina vintageklänningar, men det finns faktiskt “looks” som är tidlöst oattraktiva, jag lovar dig. Bl a konstig lugg. Och dessa skor med en massa detaljer som går upp på vristen, som varit moderna det sista året. Det kan ALDRIG bli bra, för det förkortar det vackra långa kvinnobenet. Jag är 60 år och har sett så många moden, så jag tror mig veta vad som blir tidlöst och elegant i motsats till kortvariga modenycker som rätt så fort blir mest skämmiga!

  1. Jag måste säga att jag håller med dig, den där luggen sticker i mina ögon vem som än bär den. Hittills har jag inte sett någon som den varit smickrande på. Det är svårt att veta hur man ska förhålla sig kring sånt här, hade det varit en vän hade jag på ett finkänsligt sätt antytt att hon var så väääldigt fin i en annan frisyr hon haft eller så – ibland blir man hemmablind och uppskattar när kompisar får en att se sig i spegeln med nyktra ögon. Sedan får vännen själv avgöra om det är hon eller jag som har dålig smak. Men Clara känner jag ju inte, så jag tänkte det var bäst att inte säga något. Som någon skrev nedan, om hon känner sig fin är ju det huvudsaken, egentligen. Fast ändå, jag hade kanske velat veta om mina vänner tyckte jag hade en osmickrande frisyr… Ja du, klurigt det där.

  2. jag blir alltid lika chockad när folk tar sig rätten att oinbjudet kommentera på andras kroppar, kläder och frisyrer. hur kan man tro att det är okej?

   1. Jomen, om man har en blogg som handlar om stil och utseende (vilket Claras i och för sig kanske inte gör lika mycket längre) så tycker inte jag att det är så konstigt om man får kommentarer – både ris och ros – på det man skriver om.

 6. Till Annika Pettersson-Billing: Men den luggen gör ju Clara lycklig!!! Det är ju det som är huvudsaken! Att man själv trivs och är lycklig. Om det är trendigt, elegant eller snyggt hör inte till saken. Borde man inte ha lärt sig det vis 60?

  Till Clara: Grattis! Så klart du är chicast! Jättesöt och snygg på alla bilderna! Är det röda sulor jag ser på skorna? 😉

  Trevlig helg!
  Emelie

 7. Stort grattis till dig Clara! Jag gillar dina alltid lika raka och enkla inlägg och ditt resonemang kring det mesta faktiskt 🙂 Störtcool stil på bilderna, för vem gillar inte 50-tal! Kram! /emmis

 8. Hey 🙂 Skulle du kunna gilla den här sidan på facebook? http://www.facebook.com/onedirectionmusic Vi svenska fans är med i en tävling att få hit bandet och vi måste få 700 svenska likes innan söndag 🙂 Det skulle vara jätte snällt om du gillade den. Om du inte vill att deras inlägg ska komma upp på din facebbok kan du fixa det på inställningar 🙂 Tack iförväg 🙂 xxx

 9. Hej stumpan 🙂 Har kikat in på din blogg sen jag såg dig i Mama, men är värdelös på att kommentera!! Gud vad du är cool alltså 😀 Du har en sån hemtrevlig blogg på alla sätt!! Vi har heöt olika liv du och jag, men på många sätt önskar jag att mitt blir mer som ditt här om inte alltför länge,,, hus och allt runtomkring! Själv har jag en liten på 21 månader, och en ännu mindre på 8 månader 🙂 Ser att din lilla är både tidigare med rörligheten och har mer hår än min 😀 haha! Det blir väl folk av honom också 😉 Vill bara kika in och säga hej iaf!!

  Kram på dig, fortsätt i samma anda!!

 10. Grattis, Clara! Man kan inte vara annat än glad över en sådan nominering till en pärla som du, men om jag hade fått bestämma hade du vunnit pris för Årets chicaste Åsiktsmaskin, eller kanske Årets chicaste Opinionsbildare eller Årets chicaste Genusdebattör. Klart det är roligt att vara snygg, men vad jag älskar mest med dig är att du vågar ta strid (klädd i kvinnliga kurvor, såklart!)

 11. Jätteroligt verkligen! Men hade hellre sett att du visade dig själv och haft din egen outfit som du “handlat på loppis” (som jag gissar att Louboutin inte är ifrån ..)

  1. Jamen det hade jag ju! Den prickiga är min egen. På gruppbilden var vi stylade för att matcha varandra

 12. Grattis Clara! Och jag tycker du ar jattefin i luggen, passar perfekt till kjolen! Sa himla varidig vinnare till ett stil-pris!

 13. Grattis! Jag tycker att du är snygg och vacker och jag gillar ditt hår i nästan alla former…..förutom på de där bilderna ovan, alltså luggen som ser ut som vårrulle kan inte klä någon. Det ser hemskt ut!

 14. Priset är välförtjänad och dessutom tycker jag att du Clara leder framför de andra på gruppbilden med några hästlängder. Skillnaden är att du har en personlig stil och de andra har på sig det som är allmänt uppfattat som “trendigt” och “rätt”, men i mina ögon opersonligt och rätt tråkigt. Detta får du från en som är ej speciellt förtjust i just 50-tals mode men uppskattar alltid tidlös estetik. Sedan är det extra charmigt att du kan påvisa att man behöver ej investera sina sista slantar bara för att fixa “aktuella” ängsliga looken utan man kan komma långt genom att våga vara sigsjälv.

 15. Oh grattis Clara. Vad kul att du vann, jag har röstat på dig i allt jag sett dig nominerad till. Tycker du är en stencool människa, kanske tillochmed den coolaste mamman !

 16. Hejsan hej! Grattis i massor till priset, va roligt för dig. Min syster har tippsat om din blogg å den är jätte söt, så jag kommer absolut följa din blogg! Ha en fin helg! Mvh Lina