Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 kommentarer på “Borta”

  1. Ett svar som kommer sju minuter efter frågan tycker jag borde räknas som ett ganska snabbt (och absolut inte uteblivande) svar.

  2. vadå aldrig svarar? oftast minst ett svar i varje inlägg… plus att säkert 90% av frågorna är saker som hon svarar på 73 gånger tidigare eller kanske rentav skrivit flera långa bildinlägg om så att man inte orkar svara på varje som frågar det efter, till exempel om bröllopet…….. 😉

 1. Åh, precis som jag och min syster!
  Min sambo tycker jämt att jag börjar prata konstigt när jag och min syster ses. Vi bara pratar vårat eget språk och det är inget konstigt alls!

 2. Fåna er på sånt vis som bara syskon kan göra. Jag och min syster brukar ta oss ut i skogen, där ser ingen hur vi bär oss åt. 🙂
  Önskar er en riktigt härlig vecka!

 3. Syskonkärlek är juh så fint å vilka syskon har inte just sådanna här foton på sig? Jag å min Anna har några 100 vi me 😉 ha det mys hos syster!

 4. Åh vad mysigt! Och jag undrar som någon annan ovan var den fina klänningen kommer ifrån!:-) Håller tummarna för att det inte är vintage, för jag vill ha en likadan;-)

  1. Visst är den fin =) Jag har fått den av min syster och tyvärr är det en några säsonger gammal klänning. Men liknande borde finnas. Tycker att åhlens brukar vara bra på omlottklänningar

 5. Jag har liksom många andra fastnat för din blogg, efter sommarpratet i somras. Pga detta så fick jag nu filmen “Julie & Julia” till födelsedagspresent. Någon tyckte att det på något sätt passade in…. En väldigt mysig “må-bra-film”, som kanske skulle passa dig och din syster också, ifall ni vill ha en lugn filmkväll under veckan. Filmen är från 2009, så du kanske redan har sett den. Tack för en trevlig blogg i alla fall och ha en skön vecka. Gillar din blogg som är en mysig blandning. Ser fram emot att läsa om din start med höns också. Funderar också på detta sedan en lång tid tillbaka… men har fastnat i “läsa på” stadiet.

 6. Hej Clara! Vilken fin blogg du har, läser förresten din systers också! 🙂
  Jag kanske är den hundratusende som påpekar detta, eller så är jag den första; jag har sett att vissa inlägg har två olika teckensnitt, som detta inlägg som har olika teckensnitt under varje bild. Vad beror detta på?
  Kram!