Lillen är fortfarande sjuk. Febrig och trött men inte gnällig. Så vi ligger mest i sängen och har det faktiskt väldigt mysigt. Precis lika loj som en nyfödd bebis är han.

Jag tackar Astrid Lindgren för att det finns vettiga och mysiga barnprogram att se tillsammans och som man som förälder inte får hjärnblödning utav. Efter att ha sett när Lotta åker tåg till mormor och när Pippi är på luffen blev jag så akutsugen på att äta prickigkorvmackorna som de kalasar på. Så jag ställde mig och bakade potatislimpa. Prickig korv hade jag inte men väl någon fin snobbigare korv att lägga ovanpå. Lyckan blev total! Jag vill för övrigt tipsa om att ha i en eller två mosade kokta potatisar när det vankas brödbak. Potatis gör brödet saftigt och segt och ger ett härligt tuggmotstånd. Det har pappa lärt mig och han bakar världsgott bröd!