Valborg

Valborg och vi fixar mat för elva. Vi blir sex vuxna, fem barn och en hund! Men ingen majbrasa för den tänds så sent att barnen redan hunnit somna. När vi har massa gäster orkar i alla fall inte jag stå vid spisen hela dagen. Jag och Jakob hjälps åt att förbereda en jädra massa tacosingredienser och så en gigantisk marängsuisse till efterrätt. Tänk lågstadiedisco! Prestigelöst och bra.

(Klänningen är en loppispärla som var lite för liten. Anna kortade den på längden och sydde en kil  vid dragkedjan av överstkottstyget och nu sitter den som gjuten!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Valborg”

  1. Så fin du är klännigen och flicksöt är den också. Tuffa hårknuten sätter piff på det hela. Ha en trevlig kväll med vänner barn och hund.

  2. Håller helt med om matmenyer. Hellre lite enklare, men att man orkar bjuda. Oftast blir det väldigt avslappnat och hemtrevligt på det sättet. Din klänning är också jätteläcker. Jag gillar också att fynda på secondhand, men oftast behöver man fixa och trixa lite för att det ska sitta perfekt (det finns ju inte så många storlekar att välja bland, om man hittar sin favorit). I Skåne har vi haft ca 21 grader (i skuggan!) idag. En oväntat fin valborg. Förhoppningsvis blir kvällen vid brasan också skön.

  3. Hej hopp och trevlig valborg. Så fin blogg alltså.
    Kika in om ni vill till tant Esterii från Tornedalen. Hon kan inte riktigt ännu, men skam den som ger sig.. Eller?

  4. Åh du är så snygg jämt! å tar så bra bilder på dej själv. jag har varken stativ eller bra kamera. Min kamera verkligen suger! jag har till och med pluggat foto, men får liksom inte till det. Du är ju fin iallafall. jag får nöja mej med att kolla din blogg 🙂

  5. Jättefin bild på dig! Du passar jättebra i den klänningen och med hårknuten!!