Frukost i det gröna

Det blev frukost i det gröna idag.  Lugnt och skönt.

Eller, skönt men inte så lugnt eftersom vilda bebin ständigt rymmer, klättrar ner i ett dike, upp på en trädgårdsmöbel, proppar hela munnen full med småsten, tar Melker i kopplet och traskar iväg med honom. Kommer bärandes på vassa sågen som han hittat i vedhögen. Jaja. Men det är frukost i det gröna, med fågelkvitter i alla fall. Jag besparar er dock bilden på mig i morgonrock och nattlinne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Frukost i det gröna”

 1. Åh, vad härligt! Här blev det frukost på stökiga balkongen där purjolöken står i soffan på avhärdning – med vilda katten klättrandes runt i tomatplantorna. Visst är det underbart med senvår!

  1. En annan fick ju också nöja sig med balkongen. Men idag har vi varit på visning av ett hus som vi ska bygga, så till nästa år har jag åter min trädgård.

   1. Hahaha…alla bloggar inklusive min egen förskönar alltid verkligheten. Vi beskriver en idyll och en fläckfri duk men alla vet vi väl ändå att vi spillt lite grann och att det busats en hel del i kulisserna 🙂
    DET är så livet är, ingen ska inbilla sig något annat 🙂

    Kram Mrs G

 2. Det ser så välordnat och vackert ut!

  Här blev det också frukost ute men inte alls lika sommarromantiskt när kabelvindan ska dras fram för att brödrosten ska vara nära till hands. Och alla gossarna springer fram och tillbaka för att hämta just sina frukostspecialiteter som sedan måste staplas på hög då bordet är en aning underdimensionert för allas attiraljer.

  Men mysigt är det! Även om det gör sig dåligt på bild. 🙂

  En fortsatt underbar lördag vill jag önska dig!

 3. Så ska det vara att kunna traska ut i nattlinne och morgonrock och sitta i sin trägård och njuta av sitt morgonfika. Vad roligt för Bertil och Melker att få busa runt i det gröna.

 4. Fint! Sköna maj, välkommen! vassa sågar, haha, jag tänker på Alfons och hans pappa – Akta dej för sågen Alfons!
  Vilken fin bricka du har! Jag har en röd och en grön – likadana som din rosa 🙂

 5. Hi hi oj vad jag känner igen mig! Ett ständigt jagande här med och vår lille Wilford har dessutom noll respekt för vår branta slänt och sätter med jämna mellanrum full fart mot stupet utan minsta tanke på att stanna, allt för att hålla mamma i trim =)

 6. Jag åt frukost mitt på dagen, oxå i morgonrock. Inne. Tänkte: Om jag går ut ska allt göras perfekt, kanske t.o.m. en bloggkamera ska me´, o då…
  Kul att se din rosa frukost – öppnar ju SÅ ofta din blogg, som så många andra – god fortsatt pingst!!
  God natt nu
  /Nattsyrran som varit förlovad 22 år idag. Tretvinnat.

 7. Älskar att kunna gå ut på trappan och äta frukost, i nattlinne och morgonrock. Då är det sommar!

 8. Hej Clara! Jag gillade verkligen ditt inlägg om att gräva där man star, att se till sina egna styrkor och göra det bästa av sina egenskaper istället för att hitta pa ursäkter varför man inte själv gjort det eller det. I inlägget nämnder du ocksa att du inte alltid matt psykiskt bra och jag blir nyfiken pa hur du kom ur det? Sa manga verkar ma just psykiskt daligt idag varför jag tror din story skulle kunna vara en sporre för andra att hitta tillbaka till glädjen i livet igen, att det gar att komma igen. För livet är ju sa härligt!

  Även om jag inte alltid haller med dig (det vore väl trakigt om vi alla tyckte lika!) gillar jag verkligen att du star upp för din sak, tar ställning. Tack för en inspirerande blog

  1. Tack för dina fina ord. Anledningen till att jag under en period av ca 7 år mådde väldigt dåligt var för att min mamma var sjuk och gick bort. En del av det dåliga har blivit bättre bara för att tiden går. Resten har jag fått hjälp med av en psykolog. Är så tacksam för det! Rekommenderar det varmt

   1. Tack för ditt svar! Är det ngt du skulle vilja skriva om i ett inlägg sa att kanske fler läser det? Som sagt, jag tror det är ett ämne som skulle intressera manga.

 9. Detta är något jag ska ta och göra imorgon. Nu när jag tagit examen från min modedesign skola så behöver jag få njuta utav det goda livet. Och äta frukost utomhus är guldvärt!

 10. Åh, det ser som för mysigt ut för att vara sant, rosa prickar och allt, men det kanske är sant? Kanske dags för lite nmys här uppe i Norr nu också när snön är borta..

 11. Haha, oj vad jag känner igen det där! Livet blir inte längre så lugnt med en liten knodd har jag upptäckt, men desto mer fartfyllt, roligt o underbart 🙂 ha en fortsatt skön helg!

 12. Jotack, man får bra kondis av att ha små barn med spring i benen! Vi tröttnade på att jaga efter vår lilleman och parera från diverse faror, så vi har faktiskt hägnat in en del av trädgården med nätstängsel. Där inne kan vi sitta i lugn och ro med kaffekoppen och bläddra i en tidning medan “vilda bebin” kan springa runt och busa utan att ha oss två steg bakom 🙂