Föreläsningstips!

Nästa veckan, den 31 maj, föreläser jag om bloggar och business på festivalen Kärlek, Ettor och Nollor i Karlshamn. Det är gratis och ni är varmt välkomna dit och lyssna. Vi håller till på Rio Grande och föreläsningen startar klockan 13.00. Ska bli väldigt spännande! Framförallt att se hur pigg jag är eftersom resan hemifrån måste påbörjas 03.00 på morgonen. Men det brukar gå väldigt bra att stiga upp tidigt på sommaren när det är ljust

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Föreläsningstips!”

 1. Åh, vad kul att föreläsa. lycka till!. Det skulle jag också vilja göra när jag blir stor, oj är ju 43 redan. men när jag blir äldre då..

 2. Åh, jag är så bitter att jag har ett PM som måste lämnas in så jag inte hinner hem till Blekinge innan dess! Jag hoppas att du kommer söderut snart igen så man kan få lyssna på dig 🙂

 3. Lycka till! Jag jobbade på Arlanda ett tag, massor av gryningspass, och märkte att jag faktiskt fungerade rätt bra när jag gick upp kl 3. Det var faktiskt lättare att gå upp då, än kl 7! Konstigt men sant. Men nå ja, helst vaknar jag av mig själv kl 8!

 4. Jag skulle så himla gärna vilja höra dig föreläsa!!!!!!!!!!!!
  Har tjatat på inkubatorn där jag sitter så jag håller tummarna för nästa termin <3

 5. Jag kommer! 🙂
  Tror förresten att det finns möjlighet att se föreläsningen live vi nätet. Kolla med Anna som håller i det hela!

  Lycka till förresten!

 6. Jag är bara 22 år gammal, trots det så längtar jag sönder efter att få ha det just sådär!

 7. Det blev visst en kommentar i fel inlägg. Det var så klart menat till morsdag-inlägget. 🙂

 8. Klart jag kommer! Har dock konsert med min kör senare på kvällen, och jag bor i grannstaden, så, när kommer du att vara klar?