Pose traumatisk stress

Jag var bara tvungen att slå mig ner i soffan och göra en pose när jag såg hur bra jag matchar vardagrsumsinredningen idag! Jag är dock lite posetrött, efter en förmiddag av poserande (I-landsproblematik i kubik). Har haft en av mina favorittidningar på besök vilket var oerhört roligt och spännande.

(Symptom på Pose traumatisk stress är stela vader, kramp i ljumskarna, kurrande mage, ett falnande, allt falskare leende samt ett uttorkat tandkött)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

56 kommentarer på “Pose traumatisk stress”

 1. Hihi, det låter ju riktigt jobbigt, har ingen erfarenhet av det själv men förstår att det är ansträngande 🙂 Superfin bild iallafall!

     1. Det är ändå så roligt när du visar upp dina secondhandklänningar. De inspirerar det också även om det inte blir till ett direktköp:)

  1. Vilket BEDÅRANDE klänning! Så himla fin alltså! Stort grattis, hade jag hittat den i secondhandaffären hade jag blivit SÅ glad! 🙂 Kram

 2. Ha ha det var ett nytt uttryck för min del.
  Har aldrig och kommer säkerligen aldrig att drabbas av det själv 🙂

  Du är strålande fin Clara, precis som vanligt 🙂

  Kram Mrs G

 3. Et av de fineste bildene jeg har sett av deg, vakre Clara! Med jorden som en glorie rundt ditt hode. Fantastisk, nesten som et moderne religiøst ikon! 😀

 4. En hilsen fra en trofast læser i Danmark! Så utrolig fin du er i den smukke kjole. Tak for altid interessant læsning og smukke billeder.

 5. Föga troligt, meen går det att få tag på den där fina planschen i butik? Tack för fin blogg, längtar efter att höra vad för slags böcker du skriver!

 6. Du är så rolig! och bättre på att posa än vad jag är, ge mig 2 minuter och jag uppvisar redan de ovannämnda symptomen

 7. Så fin bilden är! Med kartan i bakgrunden tycker jag att det ser ut som du håller i ett gammeldags parasoll (med kartbild på). Tjusiga du!

 8. Alltså DÖR. Du är på riktigt så snygg att jag smäller av! Vilken jäkla pastellbomb. Cherry pie, bubbelgum, rosa moln, mintglass, konfetti sockervadd! Du är bäst tjejen !!

 9. Så himla söt klänning! Såg högre upp i kommentarerna att den är second hand, så kan ju inte hoppas på något köptips… Men kanske lite fler bilder, ur olika vinklar så man kan pyssla ihop något liknande själv? 🙂

  Tack för att du lyser upp i ösregnet med din blogg!

 10. Fint posat! Det marks att du har ar av erfarenhet. Jag tycker aldrig jag lyckas bra med poser pa bilder, blir finast pa de nagon annan tagit, da man bara ler.
  Men saklart envisas jag anda med egenfotade spegelbilder pa min blogg.