Mitt första Ă„r som riktig företagare har varit omtumlande. Jag har varit livrĂ€dd, hög pĂ„ adrenalin, rekordtrött och full av inspiration. Allting samtidigt. Framtill förra Ă„ret har jag i min yrkeskarriĂ€r varit ganska passiv. Jag har byggt min egen bil men sedan satt mig i baksĂ€tet och lĂ„tit andra köra den. FörvĂ„nat har jag stannat till pĂ„ olika stĂ€llen. JassĂ„, ska jag av hĂ€r? Ska jag stanna nu? Är det dags att köra vidare redan? MĂ€nniskor har sökt upp mig och det enda jag har gjort Ă€r att tacka ja eller nej. Och det Ă€r inte alltid jag hamnat rĂ€tt eller ens dĂ€r jag velat.

SÄ det hÀr Äret har handlat om att slÀnga ut chaffören och sÀtta mig sjÀlv bakom ratten och köra dit jag vill. Inte bara tacka jag eller nej till de som kommer till mig utan vÄga söka upp de som jag vill jobba med.  Vad Àr roligast? Vad vill jag inte göra? NÀr ska jag gasa och nÀr ska jag bromsa? Vilka företag vill jag samarbeta med och vilka vill jag undvika? Hur mycket vill jag jobba och nÀr?  Eftersom jag inte har nÄgon chaufför gÀller det att  vara uppmÀrksam och förutseende. Det Àr hundra saker att tÀnka pÄ nu som jag aldrig tÀnkt pÄ tidigare. Det Àr vÀldigt tröttande att köra min egen bil efter en karta som bara jag har sett. Det Àr nervkittlane, pulshöjande, utmanande. Men det Àr hög tid att ta kontroll över resan, det skedde inte en dag för tidigt.