Fredag

Ibland får man till en fredag som bara blir världens fullträff. Som fredagarna kunde vara när man var liten. Jakob spelar jazz och lagar mat åt några kompisar som kommer över. Jag har legat på soffan och halvslumrat med Melker under filten. Bertil hjälper till med maten. Tända ljus, eld i vedspisen, nystädat och lugnt och skönt. Fy farao vilken skön fredag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 kommentarer på “Fredag”

 1. Fredagar är underbara dagar, även de som inte blir världens bästa. Här kör vi på lugn och ro ikväll – mys! Trevlig helg 🙂

 2. Ja, jag håller med! Asså vissa fredagar är bara för bra. Både min sambo och jag lyckades ta oss hem från jobbet mycket tidigare än vi tänkt. Vi han fynda lite på stan (loppisfynd till råga på allt), laga gomiddag av älgkött som min sambo jagat och fått i oss varsitt glas vin. Nu blir det bara mys resten av kvällen sedan väntar en LEDIG helg.
  Ha en underbar helg underbaraClara.
  Kram Carolina.

 3. Hej Clara. Är Bertil din son? Känns som det är första gången du nämner honom vid namn. ( i alla fall sedan jag började följa din blogg.)Har en Brorsa som heter Bertil. Han bor i Zambia och ingen kan uttala hans namn. Min farfar var från Kalix och han hette Bertil.

  Nu ska jag faktist slappa. Hamnade på första sidan på VK idag med våran Hållbar Jul Utställning. Det känns bra.

  Ha det gott…..

 4. Låter härligt! För egen del sitter jag med jobbdatorn framme, dock med nedsänkt jobbfönster för tillfället, sonen myser i rummet bredvid med något dataspel. Kvällen kommer att bestå av hamburgare och X Factor. För att få in lite mysfaktor har jag bett maken sitta med och titta på tv. Grunden för fredagsmys är väl att man är tillsammans… Det kanske inte behövs så mycket mer än det och lite lökringar:)

 5. Som nybliven medlem i blogg-sfären är jag förbluffad över hur somliga lyckas få till det så otroligt bra. Att skapa en varm, trevlig och tillmötesgående miljö där man i lugn och ro kan lämna ut sig själv i lagom dos. Du har verkligen en mycket trevlig blogg! Jag antar att det reder sig så småningom öven för oss andra…:)

 6. Gokväll UNDERBARA Clara 🙂
  jamen finns det ngt bättre än att slumra till på eftermiddagen,de e LYX de 🙂
  å missa nu inte….

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 7. Haha brukar Melker sitta sådär eller? Om man scrollar ner lite till “En lugn dag” så är det typ exakt samma foto bara att det är mörkare ute här, roligt!

 8. ja men va härligt!
  själv har jag inte upplevt det sådär mysigt och lugnt och skönt på FLERA ÅR! i alla jäkla bloggar får jag läsa hur alla har så himlade myyyyyyysigt på fredagar. men asså hallå? är det verkligen bara jag som inte får till den där myskänslan?
  (ps. ta detta med en nypa salt, jag har en skitdag….vecka…månad)